Ziekteverzuim: wat kunt u daar aan doen?

Volgens een onderzoek van ArboNed in 2015 zijn psychische klachten in Nederland een belangrijke oorzaak van langdurig ziekteverzuim, maar het percentage verschilt erg per levensfase. Psychische klachten komen het vaakst voor tussen het 25e en 45e levensjaar. Het totale ziekteverzuim dat voortvloeit uit psychische klachten bedraagt 33 procent. Dat betekent dat één op de drie gevallen van ziekteverzuim van middellange tot lange duur zijn oorzaak vindt in psychische problemen bij werknemers. Bij vrouwen zijn ze met 41 procent zelfs de grootste veroorzaker van verzuim.

Deze arbeidscapaciteit bent u tussen de 1,5 en 3 jaar kwijt. Dit verzuim kost u dus maandelijks 2 tot 2,5 maal hun maandsalaris door (tijdelijk)vervanging medewerkers, Arbodienst, hulpverlening en administratie. De meeste van deze werknemers zijn onder behandeling zijn van reguliere hulpverleners, psychologen, coaches en andere therapeuten. Alleen het ziekteverzuim neemt daardoor niet af.

Neemt u daar genoegen mee?

 

Dat kan echt anders!

Bij het Taoïstische Gezondheidsinstituut helpen wij al 20 jaar de meeste werknemers in tijd van 2 maanden van hun klachten af. Beseft u wel hoeveel geld u zich daarmee kunt besparen?

Veel mensen geloven niet dat dit soort resultaten mogelijk zijn in zo’n korte tijd, daarom zal ik wat uitleg geven over hoe dit dan wel mogelijk is bij het Taoïstisch Gezondheidsinstituut.

Mensen met psychische klachten hebben ook vrijwel altijd fysieke klachten zoals lage rug, nek, schouder en arm klachten. Deze worden door bovengenoemde hulpverleners niet behandelt omdat zij dit niet leren en zelfs niet mogen.

Dat is precies de reden waarom zij niet erg effectief zijn. Daarbij is hun behandeling gericht op het bewust worden van het probleem, maar niet de oorzaak en hoe je van dit probleem afkomt! Uit onderzoek onder psychotherapeuten blijkt ook dat 40% van hun patiënten slechter uit de behandeling komt dan toen ze er aan begonnen.

Dat kan echt anders en effectiever met behulp van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut.

 

Het verschil met andere methodes is:

  1. Uw medewerkers worden vrijwel direct verlost van fysieke klachten
  2. De behandeling / training is leuk en leerzaam
  3. Een gedragsverandering kost geen enkele moeite
  4. Fout onbewust aangeleerd gedrag wordt snel afgeleerd
  5. Mentale groei tijdens behandeling / training
  6. Uw medewerkers gaan weer met plezier naar het werk en functioneren beter
  7. Kosten voor uw bedrijf zijn vooraf duidelijk en hanteerbaar

 

Er zijn 3 opties:

  1. Eén op één behandeling in het Taoïstisch Gezondheidsinstituut
  2. Fysieke behandeling van uw medewerkers op de bedrijfslocatie
  3. Niranam in-company training om mentale en fysieke blokkades te verwijderen

 

Belt u gerust voor een afspraak voor een gratis fysieke proefbehandeling om te ervaren wat ik voor u kan betekenen.

Gerard Wouters is bekend van RTL4 programma’s “Altijd jong” en Life is beautiful” en was finalist in de FOTY Awards 2016 (Freelancer Of The Year).

Hij behandelt al 20 jaar mensen met de door hem in 1997 ontwikkelde Niranam-behandelmethode en is tevens auteur van “Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode, Niranam Wijsheden, Verloren Kinderen en Zet je Burnout uit en je depressie af”.

Vanaf 1 januari 2017 is oprichter Gerard Wouters lid van de beroepsvereniging C.A.T. van Stichting Paradidakt en aangesloten bij Klachtenportaal Zorg en is daarmee een officieel erkende therapeut die voldoet aan alle wettelijke eisen die daaraan gesteld worden.

Volg en like ons!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.