Het is mijn missie om uw werknemers in korte tijd van psychische klachten af te helpen door een andere levenshouding & mindset aan te leren en hun zelfvertrouwen & eigenwaarde terug te krijgen waardoor de verzuimduur radicaal verminderd. Dit doe ik door middel van de door mij in 1997 ontwikkelde Taoïstische Niranam-methode. Dit is een combinatie van manuele therapie waardoor ook hun fysieke klachten verdwijnen, EMDR technieken & storytelling volgens de Taoïstische filosofie. Dit maakt het mogelijk om mensen in zeer korte tijd van hun klachten af te helpen.

Resultaat van behandeling:
– Uw werknemer / manager gaat beter functioneren zonder stress
– Rekent definitief af met oude belemmerende patronen
– Krijgt meer zelfvertrouwen en wordt veel zelfverzekerder
– Angst verdwijnt
– Stopt met piekeren waardoor de werksfeer aanzienlijk verbeterd
– Gaat weer met plezier naar het werk
– Snapt wat tegenslag betekend en hoe je dat oplost

Uit TNO onderzoek blijkt dat psychisch ziekteverzuim gemiddeld 189 werkdagen duurt en uw bedrijf 250,- per persoon per dag kost. Dit is totaal 47.250,- per persoon. Bij depressie en burn-out klachten is dit zelfs gemiddeld 83.000,- per persoon volgens onderzoek. Volgens TNO zijn de totale kosten 47.250 x 2,2 = 103.950,- per persoon. De meeste van deze werknemers zijn in die periode al onder behandeling van reguliere hulpverleners. Alleen de verzuimduur neemt daardoor niet af. Wanneer u voor deze werknemers ook nog eens geen vervanging kunt vinden in deze overspannen arbeidsmarkt dan lijd uw bedrijf behoorlijke schade. Heeft u daar wel eens bij stilgestaan?

Ik help al 23 jaar mensen in tijd van 2 maanden van hun klachten af. Veel mensen geloven niet dat dit soort resultaten mogelijk zijn in zo’n korte tijd, hoe is dit dan wel mogelijk bij mij? Dit komt doordat deze methode een unieke combinatie van lichaam en geest is zoals boven beschreven.

Mensen met psychische klachten hebben ook vrijwel altijd fysieke klachten zoals lage rug, nek, schouder en arm klachten. Deze worden niet behandelt door GGZ hulpverleners omdat zij dit niet kunnen en zelfs niet mogen. Maar lichaam en geest kun je niet los zien van elkaar.

Wat kan ik voor uw bedrijf betekenen?
– Individueel behandeltraject, 3 maanden
– 2-daagse groepstraining ter behandeling & preventie van ziekteverzuim
– Fysieke behandeling van rug, nek en schouderklachten op de werkplek
– Verzuim abonnement
– Diverse lezingen

Er is dus geen excuus meer om mij in te huren ter preventie en bestrijding van ziekteverzuim.

Bel vandaag nog voor een vrijblijvende kennismaking 06 – 50 912 376