Over mij

Over mij en waar ik vandaan kom

Tot mijn 28e had ik een zwaar leven achter de rug. Ik ben in mijn jeugd mishandeld, seksueel misbruikt in een tehuis waar ik van mijn 9e t/m mijn 11e jaar in zat, werd gepest op de lagere en middelbare school. Ik had daarom veel last van angst, verdriet, depressie, relatieproblemen en een minderwaardigheidsgevoel. Ik voelde mij behoorlijk ondergewaardeerd en buitengesloten, miste liefde en geborgenheid en was me altijd aan het “bewijzen” aan de wereld en mijn omgeving hoe leuk lief en vakkundig ik wel was. Wat door niemand werd opgemerkt of gewaardeerd. Dat creëerde bij mij een enorm laag en negatief zelfbeeld. Toen leerde ik mijn leraar kennen en veranderde alles! 

Hij liet mij inzien dat ik van mijn omgeving altijd het signaal kreeg dat ik niet goed genoeg was omdat zij mij gewoon niet begrepen. Na diverse testen bleek ik niet alleen uitzonderlijk hoog begaafd (146 IQ), maar ook hoog sensitief waardoor ik veel prikkels en informatie van andere overnam. Dat gaf mij enorm inzicht in de gevoelens en klachten van anderen door slechts naar hen te kijken. Daar moest ik mij wel voor leren afsluiten. Daarnaast was ik niet dom zoals ik lang dacht, maar dyslectisch.

Hierdoor begrepen mensen mij dus niet en wisten niet hoe ze met mij moesten omgaan. Dat gaf mij het gevoel alsof ik een Alien was, terwijl ik niets minder, maar gewoon anders was. Dat was een enorme openbaring voor mij en veranderde alles.

WhatsApp Image 2021 09 17 at 22.13.44

Hoe is het nu

Na de behandeling van mijn Taoïstische leraar en de opleiding die ik in de daaropvolgende 7 jaar kreeg, ben ik veel sterker geworden en ik kan nu duidelijk mijn grenzen aangeven. Niemand probeert  meer om misbruik van mij te maken. Ik weet wie ik ben, wat mijn doel/missie in het leven is en laat mij door niemand meer iets anders wijsmaken. Ik krijg overal waar ik kom respect. Ik ben dankbaar dat ik regelmatig complimenten krijg voor wat ik doe en ik wordt vaak wel 15 jaar jonger geschat dan ik werkelijk ben. Ik leef gezond en ben helemaal gelukkig met mijn dochter die in mei 2018 werd geboren, ook al ben ik niet meer samen met haar moeder. Tegenslagen die ik tegenkom begrijp en overwin ik.

Een aantal kernwoorden:

  • Een sterke persoonlijkheid
  • Ik weet wie ik ben en wat mijn missie is
  • Mensen kunnen niet om mij heen, ik word gezien en gehoord
  • Ik straal positieve energie uit
  • Inzicht in het menselijke gedrag
  • Wijsheid en levenservaring
  • Ik krijg respect voor mijn gedrag en vakkundigheid
  • Een passie om mensen te helpen diezelfde transformatie te ontwikkelen

Mijn visie

Mensen nemen onbewust allemaal gedrag over van hun omgeving en de media om er vervolgens achter te komen dat juist dit gedrag hun in allerlei probleemsituaties terecht doet komen. Bovendien is heel veel in de ogen van vele “normaal” gedrag zoals angst en piekeren, helemaal niet zo normaal als dat dit voorgesteld wordt en dat kan echt afgeleerd worden waardoor je leven een stuk simpeler wordt.

Als je mij zou kennen dan weet je dat

Wanneer jij ook zo'n transformatie in jouw leven wilt creëren bel dan vandaag nog voor een afspraak!