Behandeling

Snel verlost van angst, burn-out en depressie

Herken je dit?

Angst, verdriet, boosheid, het gevoel dat je niet goed genoeg bent, controledrang, relatieproblemen, gepieker, depressie, burn-out…… Als het psychisch niet goed gaat, gaat dat in je lichaam vastzitten. Maar is dus geen onderdeel van de behandeling in de geestelijke gezondheidszorg. Je klachten kunnen daarom na verloop van tijd weer terugkomen. Dat kan nu anders! 

Burnout kaft voorkant

Resultaat?

Soms raak je uit evenwicht en je krijgt last van angststress, een depressie of burn-out. Dit kan komen doordat je over je grenzen heen gaat, of omdat je op zoek bent naar waardering en erkenning. Of omdat geconditioneerde patronen of vastgeroeste overlevingsmechanismen op lange termijn niet meer helpen. Een behandeling bij Gerard Wouters zorgt ervoor dat je weer in balans komt, belemmerende gedragspatronen afleert, je je grenzen leert (her)kennen en je je eigenwaarde gaat versterken. Gerard is de burn-out & depressie specialist van Nederland. 

Voorkom een depressie of burn-out en meld je aan.

Wat is het verschil met andere methodes?

De behandeling is een combinatie van manuele therapie, eeuwenoude EMDR technieken en storytelling. Je hoeft bij mij niet je hele levensverhaal bloot te leggen, omdat ik alles kan zien aan je lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen. Dat vinden de meeste mensen erg prettig, het scheelt een heleboel tijd en dat is ook de reden dat ik geen wachtlijst heb.

Tijdens de behandeling deprogrammeer ik je onderbewustzijn waardoor er vanzelf een verandering in je gedrag en mindset plaatsvindt. Je hoeft dus geen techniekjes aan te leren, geen dagboeken bij te houden, geen medicatie of dergelijke. De behandeling kan ook aan groepen worden gegeven in een 2-daagse workshop. 

Je krijgt de antwoorden die je nodig hebt om te begrijpen waarom bepaalde dingen je overkomen zijn, wat daarvan de les is en hoe je dat nu anders kan doen. Lees de reacties van eerdere cliënten die deze snelle ontdekkingsreis vóór jou hebben gemaakt. 

DSC02440

Waar is dit op gebaseerd

De Niranam methode is een door mij in 1997 ontwikkelde holistische methode en gebaseerd op een eeuwenoude Taoïstische levenswijze.

Ervaring van klanten

Mijn (ex)cliënten zijn over de drempel heen gestapt waarna heel snel bleek dat Taoïsme niets zweverigs bleek te hebben, maar juist alles aan kennis, wijsheid en daadkracht bezit om direct tot de kern van de zaak te komen. In 4 sessies van 2 uur is 97% van mijn cliënten al blijvend van hun psychische klachten verlost en dat al 27 jaar lang.

Dit is het resultaat na je behandeling:

Tijdens de behandeling herwin je binnen 2 maanden je kracht door een andere mindset. Je hoeft niet meer uit te vallen, je presteert beter, stress verdwijnt, waardoor de kans op terugval minimaal wordt. Jij functioneert beter door definitief af te rekenen met oude belemmerende gedragspatronen.

Aanpak

Wil jij hulp zonder wachtlijsten, maandenlange behandelsessies,  gegraaf in je verleden en antwoorden in plaats van vragen? Ontdek wat ik voor jou kan en mag betekenen.

2-daagse trainingen

SDC10645

Ik geef 2-daagse groepstrainingen / workshops in binnen- en buitenland voor particulieren en bedrijven waarin ik je help om je leven simpel, gelukkig en succesvoller te maken. Ruim 4.000 mensen gingen je voor waarvan er meer dan 691 zelf werkzaam zijn als professionele hulpverlener / arts / verpleegkundige of coach/therapeut.

Ik verzorg ook lezingen over diverse onderwerpen.

Als je chronische (ernstige) medische klachten hebt wordt er van je geëist dat je deze laat controleren en eventueel laat behandelen door een reguliere arts. Anders wordt de behandeling bij het Taoïstisch Gezondheidsinstituut direct gestaakt.

Wat klanten over mij vertellen

Op TV

Misschien ken je me al van de RTL4 programma’s “Altijd jong”, “Life is beautiful”, bij John van den Heuvel als deskundige in het programma “Ontvoerd” en als relatie therapeut van Channah & Quentin (Temptation Island & Ex on the beach) op Linda TV. Ik was finalist tijdens de F.O.T.Y (Freelancer Of The Year) Awards 2016. 

22 november 2019 linda.meiden TV relatie therapie Channah & Quentin

Helaas konden Chanah & Quentin door de corona maatregelen niet terug komen om de behandeling af te maken waardoor ze na 3,5 jaar toch uit elkaar zijn. Ze hebben inmiddels 2 kinderen. 

Per 1 juli 2016, na deze opname, heb ik de naam Niranam Gezondheidsinstituut gewijzigd in Taoïstisch Gezondheidsinstituut.

logo e1686663714115

Ik ben aangesloten bij het NIBIG en geschillencommissie en voldoe aan alle eisen die gesteld worden aan therapeuten volgens de wet WKGGZ.