Interview Bossche Omroep 11 nov 2015 AB Niranam website
Gerard Wouters in de Bossche Omroep.

Mijn naam is Gerard Wouters en ik ben de oprichter en eigenaar van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut wat ik in 1997 gestart ben, destijds onder de naam Niranam Gezondheidsinstituut.

Vandaag wil ik jullie iets vertellen over mijn missie en mijn passie.

Mijn missie:

Het is mijn missie om inzicht te geven in de Taoïstische levensfilosofie. Ik creëer daarmee een andere levenshouding waardoor het leven veel simpeler wordt en je door de vele inzichten allerlei psychische en fysieke klachten heel snel kunt oplossen. Hiermee help ik jouw levenskwaliteit en eigenwaarde enorm te verbeteren.

Mijn passie:

Het is mijn passie om mensen te helpen transformeren in een betere versie van zichzelf en daarbij hun klachten te overwinnen. Dat kan en mag ik doen omdat ik zelf ook al die situaties en klachten in het verleden heb moeten overwinnen en hen daar dus uitstekend in kan begeleiden. Dat doe ik al vanaf 1997 met heel veel plezier met behulp van een Taoïstische manier van manuele therapie, EMDR technieken en Story Telling volgens de Taoïstische filosofie. Daarnaast geeft ik al 18 jaar 2-daagse trainingen en sinds 2017 geef ik een opleiding in het waarnemen van lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen. Een behoorlijke stap in persoonlijke ontwikkeling. Nooit gedacht dat ik uiteindelijk ook nog een leraar zou worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *