Mijn passie en missie

 

Gerard Wouters in de Bossche Omroep.

Mijn naam is Gerard Wouters en ik ben de oprichter en eigenaar van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut wat ik in 1997 gestart ben, destijds onder de naam Niranam Gezondheidsinstituut.

Vandaag wil ik jullie iets vertellen over mijn missie en mijn passie.

 

Mijn missie:

Het is mijn missie om inzicht te geven in de Taoïstische levensfilosofie. Ik creëer daarmee een andere levenshouding waardoor het leven veel simpeler wordt en je door de vele inzichten allerlei psychische en fysieke klachten heel snel kunt oplossen. Hiermee help ik jouw levenskwaliteit en eigenwaarde enorm te verbeteren.

 

Mijn passie:

Het is mijn passie om mensen te helpen transformeren in een betere versie van zichzelf en daarbij hun klachten te overwinnen. Dat kan en mag ik doen omdat ik zelf ook al die situaties en klachten in het verleden heb moeten overwinnen en hen daar dus uitstekend in kan begeleiden. Dat doe ik inmiddels al 21 jaar met heel veel plezier met behulp van de eeuwenoude Taoïstische levenswijze. Daarnaast geeft ik al 17 jaar 2-daagse trainingen en sinds vorig jaar geef ik een opleiding in het waarnemen van lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen. Een behoorlijke stap in persoonlijke ontwikkeling. Nooit gedacht dat ik uiteindelijk ook nog een leraar zou worden.

 

Waar komt mijn kracht vandaan?

In het dagelijkse leven kom ik mensen tegen die mij maar een arrogante vent vinden omdat ik zoveel zelfvertrouwen en passie heb voor de dingen die ik doe en onderneem.

Jammer genoeg hebben die mensen geen idee wat ik allemaal heb moeten doorstaan en vooral  overwinnen om te komen waar ik nu ben. Daarom hierbij een kleine beschrijving van mijn leven tot dusver. Misschien dat dan duidelijk wordt dat er van arrogantie geen enkele sprake kan zijn en dat ik eigenlijk (zoals zoveel therapeuten) eigenlijk nog veel te bescheiden ben, iets wat absoluut een Taoïstische eigenschap is.

 

Mijn levensverhaal

Ik was de jongste van een gezin met 7 kinderen en een nakomeling. Mijn ouders waren 59 en 44 jaar toen ik geboren werd. In het gezin vond mishandeling en misbruik plaats.

Toen ik anderhalf was bleek door vitamine D en zonlicht tekort mijn benen helemaal kromgegroeid. Omdat men toen nog geen idee had van vitamines werden mijn beide benen 3 keer handmatig gebroken en lag ik 2,5 in het ziekenhuis. Daarna moest ik opnieuw leren lopen.

Op mijn 9e jaar werd ik in een tehuis gestopt. Daar werd ik op mijn 10e jaar seksueel misbruikt door een medebewoonster van 13 jaar.

Op 11 jarige leeftijd kwam ik onder de wielen van een vrachtwagen terecht en was ik bijna dood.

Op de lagere school werd ik gepest tot en met de middelbare school.

Op mijn 18e kreeg ik een relatie die na korte tijd ging werken als prostituee en mij vervolgens bedroog met een vriend. Die vriend nam me mee op bezoek naar zijn ex-schoonzuster waar ik vervolgens een relatie mee kreeg en anderhalf bij bleef wonen. Die bleek achteraf heroïne te gebruiken. Daar is zij met mijn hulp in 4 maanden van afgekickt.

Daarna kwam ik een vrouw tegen waarmee ik heel gelukkig was en 2 dochters kreeg, maar door wiens vader ik 11 jaar lang vernederd en denigrerend behandelt werd. Nadat ik de relatie beëindigde begonnen zij een kruistocht tegen mij waardoor ik mijn 2 dochters daarna nooit meer heb gezien. Nu al 23 jaar lang. Dit resulteerde uiteindelijk in een onvermijdelijke burn-out en depressie!

In 1994 kwam uiteindelijk de ommekeer toen ik mijn Taoïstisch privé leraar ontmoette en hij mij niet alleen behandeld heeft, maar ook 7 jaar lang opgeleid. Toen vielen ineens alle puzzelstukje in elkaar en ging ik begrijpen wat ik zelf onbewust gecreëerd had in mijn leven doordat ik het gevoel had en kreeg dat ik het nooit goed genoeg deed.

Daarna kwam ik mijn inmiddels ex vrouw tegen waarmee ik 7 jaar heel gelukkig was en nog steeds mee bevriend ben overigens. In 1997 kreeg ik van mijn leraar toestemming om de praktijk te beginnen en begon mijn levensdoel duidelijk te worden! Ik moest mensen helpen de problemen te op te lossen die ik zelf had ervaren en overwonnen.

Wil jij ook je leven in positieve zin transformeren? Bel dan vandaag nog voor een afspraak en ervaar dat er veel meer mogelijk is dan jij denkt! 073 – 737 00 85.

Volg en like ons!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.