Opleiding gelaatkunde & lichaamstaal voor therapeuten, beveiligers en leraressen
Ken jij jezelf en je omgeving wel echt?

Kun jij zien wat andere over jou denken en hoe ze jou zien?

 

Dan heb ik een bijzondere éénmalige aanbieding voor je!

Ik ben Gerard Wouters en ik help al 22 jaar vele mensen om beter te leren waarnemen, naar buiten, maar ook naar binnentoe en dat heeft niets met paranormale gaven te maken!

 

Wat mijn klanten erover zeggen:

“Afgelopen zomer heb ik bij jou de workshop in Uden gevolgd en het is waar wat je schrijft! Ik ben zoveel meer gaan waarnemen!”

“Allereerst heb ik (totaal tegen mijn daarvoor nog geldende principe) een operatie aan mijn ogen geaccepteerd en mijn zicht is nu mooi helder! Daarnaast heb ik het principe van “ontmaskeren” leren hanteren en dat maakt me krachtiger in veel situaties. Het is niet altijd leuk wat ik te zien krijg, maar kan het wel aanschouwen”.

“Heerlijk wat er voor een kracht is vrijgekomen sinds ik de workshop bij jou gevolgd heb!!”

“Dankjewel!!”

Annemieke (therapeut)

 

Wat levert jou dit op?

Het resultaat is dat je waarnemingsvermogen met minimaal 200% gaat toenemen en je daardoor veel beter gaat begrijpen wie jij bent, waarom en direct dit gedrag ook gaat herkennen bij de mensen in je omgeving, maar ook daarbuiten.

Stel je voor dat je in enkele minuten door middel van micro expressies zou kunnen herkennen waar iemand mee zit en wat zijn gedrag betekent. Hoe zou dat jou helpen in je werk en je privé-leven?

Natuurlijk geld dit voor je omgeving: familie, vrienden, partner en collega’s, maar ook anderen. Die zullen geen geheimen meer voor je hebben.

Angst, agressie, (liefdes)verdriet, dreiging, woede aanvallen, poging tot oplichting, depressie, intentie tot inbraak, emotionele onderdrukking, relatieproblemen, religie, piekeren en nog veel meer gedrag, zelfs diverse fysieke / medische klachten kun je herkennen aan lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen, maar ook de juiste partner kun je herkennen aan lichaamstaal.

 

Wie ben ik?

30 aug 2014 Rest EldersIk heb een 7 jarige opleiding gevolgd bij een Taoïstische privéleraar die mij op deze manier heeft geleerd lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen te “lezen”. Dit maakt mijn behandeling veel makkelijker, veel effectiever en dus korter.

Dit pas ik inmiddels al 22 jaar toe en mijn cliënten staan elke keer weer stomverbaasd wat ik bij hen waarneem! Sommige daarvan lopen al tientallen jaren rond met klachten waar niemand iets mee kan en die kan ik binnen enkele minuten herkennen en benoemen zonder dat zij mij iets verteld hebben! Dat maakt mijn behandeling natuurlijk ook veel effectiever en dus ook korter.

 

“Ik was in 5 behandelingen van mijn klachten af. Waar andere therapeuten al jaren mee bezig waren en nog steeds niet op gelost hebben. Dat loste hij in 5 behandelingen op. Datzelfde geldt voor de lichamelijke klachten, waar andere fysio behandelaars ook al jaren mee bezig waren, en het mooiste, het is ook nog blijvend dat resultaat wat hij met je behaalt Hij kijkt naar het hele plaatje geld, lichamelijk. verleden, geestelijk, lichaamstaal en het gedrag dat daar aan vast zit en je non verbale communicatie, wat je uitstraalt naar anderen toe. Het heeft mijn leven voor 180 graden omgedraaid en de kwaliteit van mijn leven is voor 1000% verbeterd. Je krijgt meer inzicht in jezelf en hoe anderen op je reageren en zo kan ik wel door gaan. Hij is een topper in zijn Vak gebied. Wat hij doet moet echt bekender worden. Hij kan zo veel mensen blij maken en hun kwaliteit van leven verbeteren.”  Rob (beveiliger)

 

Deze kennis is natuurlijk onmisbaar voor:

 

Hoeveel tijd en geld zou je kunnen besparen wanneer je beter zou leren waarnemen?

Hoeveel tijd en geld heb jij ervoor over om te leren wat ik in 7 jaar tijd geleerd heb en al 22 jaar met veel succes toepas in mijn praktijk, tijdens lezingen, workshops en trainingen?

Deze intensieve en uitgebreide opleiding gaat slechts een enkele keer per jaar gegeven worden door mij persoonlijk! Normaal duurt een opleiding als deze minimaal 1 jaar en kost al snel € 15.000,-

Ik geef de opleiding in 13 avonden verdeelt over 3 modules. Daarnaast kun je nog rekenen op een half jaar telefonische ondersteuning. De waarde van deze opleiding is eigenlijk onbetaalbaar!

Binnenkort zal deze opleiding  € 5.000,- gaan kosten! Omdat ik deze intensieve opleiding in deze vorm aanbied reken ik tot eind 2019 als introductieprijs € 1.750,- per persoon voor de hele opleiding van 3 modules.

Hiervoor krijg je een 24-delige opleiding inclusief al het lesmateriaal + een half jaar begeleiding en ondersteuning. Als dat geen superdeal is dan weet ik het ook niet meer!!

 

Begrijp jij wat een enorme waarde dit kan toevoegen aan jouw werk en leven? Kun je eigenlijk niet wachten om te beginnen?

Meldt je vandaag nog aan op g.wouters@taoistisch.nl en start binnenkort met de belangrijkste opleiding van je leven en word een veel betere waarnemer.

LET OP! Er is maar plaats voor enkele deelnemers, dus geef je snel op voordat het te laat is!! De volgende opleiding begint bij voldoende aanmeldingen in januari 2020, er zijn slechts 6 plaatsen beschikbaar!

Eén reactie

  1. Ik ben bijna klaar met de eerste opleiding die Gerard is gestart.
    Ik werk als zzp-er in de gespecialiseerde thuisbegeleiding en kom veel verschillende mensen tegen en moet goed kunnen schakelen tussen vele persoonlijkheden.
    De opleiding (en training die ik natuurlijk al lang gevolgd heb) van Gerard helpt mij nog sneller te zien wie ik voor me heb en hoe ik daar mee om kan gaan zonder dat het mij weken lang energie kost.
    De opleiding is een hele goede aanvulling op de training/behandelingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *