30 aug 2014 Rest EldersMijn naam is Gerard Wouters en ik ben eigenaar en oprichter van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut (voorheen het Niranam Gezondheidsinstituut).

Dit is mijn allereerste blog en dus zal ik mij eerst even voorstellen en uitleg geven van wat ik doe.

Ik heb 7 jaar lang een opleiding gekregen van een Taoïstisch privé leraar die mij heeft  opgeleid en ingewijd in de Taoïstische filosofie en mij de nodige Taoïstische manuele technieken heeft bij gebracht. Ik heb deze gecombineerd en er een echte behandelmethode van gemaakt die ik inmiddels al ruim 22 jaar handteer om mensen met psychische en de fysieke klachten die daarvan het gevolg zijn in zeer korte tijd weer op de rails te krijgen.

Volgens de Taoïstische filosofie is lichaam en geest namelijk niet van elkaar te scheiden. Mensen met psychische klachten hebben daarom ook altijd fysieke klachten en die worden niet behandeld. Je dient beide te behandelen voor het optimale resultaat anders keren de klachten na verloop van tijd weer terug. Er is ook geen enkele andere methode in de wereld die dat doet. Ook al beweren sommige dat wel. Ook de vele professionele hulpverleners die bij mij onder behandeling waren, 605 tot nu toe, moesten dat toegeven.

Er zijn nog meer verschillen.

Ik zal in de volgende blogs daar verder op in gaan. Stel gerust vragen, die zal ik dan beantwoorden in volgende blogs en uitleg geven wat dat volgens de Taoïstische filosofie betekent.

In de praktijk blijken 4 sessie voor de meeste mensen voldoende om te genezen van allerlei psychische en fysieke klachten. Je hoeft dus geen maandenlange behandeling te ondergaan. Dat is ook eigenlijk niet meer van deze tijd.

 

Persoonlijk

Ik heb zeer veel klachten die mijn klanten ervaren ook zelf moeten ondervinden, zeker tijdens mijn opleiding, maar ook in het leven daarvoor. Mishandeling, misbruik, pesten, angst, verdriet, depressie en burn-out zijn mij allemaal niet vreemd.

Al op mijn 1,5 jaar werd ik geconfronteerd met ziekte en zijn allebei mijn benen 3 keer kunstmatig gebroken in het ziekenhuis omdat die helemaal krom gegroeid waren door een vitamine D3 gebrek. Ik heb daar 2,5 jaar gelegen en moest daarna weer helemaal opnieuw leren lopen. Tegenwoordig krijgen kinderen daarvoor vitamine AD druppels in het najaar en winter. Ik had die mazzel helaas niet!

Vervolgens werd ik op school gepest omdat mijn vader, die 59 jaar was toen ik geboren werd, niet erg schoon was. Dat heeft tot op de middelbare school geduurd. Daarna heb ik mij eraan ontworsteld en ben voor mijzelf gaan opkomen wat het einde van gepest worden betekende. Iets waar ik vele mensen nu mee mag helpen het te overwinnen.

Wij, mijn 2 broers en 4 zusters zijn allemaal mishandeld door mijn vader en een aantal van ons zijn zelfs seksueel misbruikt. Iets waar ik (natuurlijk) pas achter kwam nadat hij overleden was. Ik ben zelf misbruikt op mijn 10e jaar in een kindertehuis. En dit is nog maar het tipje van de ijsberg.

Kortom, ik heb heel wat moeten meemaken en overwinnen voordat ik mijn Taoïstische leraar tegenkwam die mij heeft geholpen dit allemaal te begrijpen waardoor ik nu anderen er mee kan en mag helpen. Ik heb heel wat moeten lijden voordat ik anderen mocht begeleiden.

 

Ik heb dus door mijn persoonlijke ervaring en opleiding een enorme expertise gekregen om mensen te helpen zich te bevrijden van hun klachten. Wanneer jij ook geholpen wilt worden door iemand die heeft meegemaakt wat jij meemaakt en weet hoe je het overwint bel dan nu voor een afspraak en ervaar zelf wat dit voor jou kan betekenen.

Tel. 06 – 50 912 376

 

Gerard Wouters

PS:  Per 1 januari 2017 ben ik lid van de beroepsvereniging C.A.T. van Stichting Paradidakt en ben  daarmee een officieel erkende therapeut die voldoet aan alle wettelijke eisen die daaraan gesteld worden per 1 januari 2017.

7 reacties

  1. Whats Taking place i am new to this, I stumbled upon this I have found It positively helpful and it has aided me out loads. I hope to contribute &amp assist other users like its helped me. Great job. cfeekgbekbke

  2. my friends and I have been dreaming for. This kind of knowledge on the website is beneficial and appreciated and will assist My wife and her kids in our studies all throughout the week. It shows that this forum has a lot of details about the stuff I am interested in and other subjects and information definitely show it. I’m usually not on the internet most of the time however when I have some time i’m more often than not looking for this kind of information and stuff closely related to it. When someone gets a chance, take a look at my website: [url=https://bioscienceadvising.com/scientific-manuscript-editing][color=#000_url]science proof readers service on line within New Haven, Connecticut[/color][/url]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *