Over mij

Waar ik vandaan kom:

Tot mijn 28e had ik een zwaar leven achter de rug. Ben in mijn jeugd mishandeld, seksueel misbruikt in een tehuis waar ik van mijn 9e t/m mijn 11e jaar in zat, werd gepest op de lagere en middelbare school. Had daarom veel last van angst, verdriet, depressie, relatieproblemen, minderwaardigheid. Ik voelde mij behoorlijk ondergewaardeerd en buitengesloten, miste liefde en geborgenheid en was me altijd aan het “bewijzen” aan de wereld en mijn omgeving hoe leuk lief en vakkundig ik wel was. Wat door niemand werd opgemerkt of gewaardeerd. Dat creëerde bij mij een enorm laag en negatief zelfbeeld. Toen leerde ik mijn leraar kennen en veranderde alles!

Hoe is het nu:

Gerard Wouters
Gerard Wouters

Na de behandeling van mijn Taoïstische leraar en de opvolgende 7 jaar opleiding ben ik veel sterker geworden en ik geef duidelijk mijn grenzen aan. Niemand probeert  meer om misbruik van mij te maken. Ik weet wie ik ben en waar ik voor sta en laat mij door niemand meer iets anders wijsmaken. Ik krijg overal waar ik kom respect. Ik krijg regelmatig complimenten en word altijd 15 jaar jonger geschat dan ik werkelijk ben. Ik leef gezond en ben helemaal gelukkig met mijn dochtertje van 10 mei 2018 ook al ben ik niet meer samen met haar moeder. Alle tegenslagen die ik tegenkom begrijp en overwin ik.

Een aantal kernwoorden:

 • Ik ben een sterke persoonlijkheid
 • Ik weet wie ik ben en waar ik voor sta
 • Mensen kunnen niet om mij heen, ik word gezien en mensen luisteren naar mij
 • Ik straal positieve energie uit
 • Ik heb een enorm inzicht ontwikkeld in het menselijke gedrag
 • Ik bezit wijsheid en levenservaring
 • Ik krijg respect voor mijn gedrag en vakkundigheid
 • Het is mijn passie om mensen te helpen diezelfde transformatie te creëren

Mijn visie:

Mensen nemen onbewust allemaal gedrag over van hun omgeving en de media om er vervolgens achter te komen dat juist dit gedrag hun in allerlei probleemsituaties terecht doet komen. Bovendien is heel veel in de ogen van vele “normaal” gedrag zoals angst en piekeren, helemaal niet zo normaal als dat dit voorgesteld wordt en dat kan echt afgeleerd worden waardoor je leven een stuk simpeler wordt.

Als je mij zou kennen dan weet je dat:

 • Ik gek ben op dansen – progressive & deephouse – dance classics
 • Ik nooit iets half doe
 • Ik tegenslag zie als een boodschap waar ik iets mee moet doen
 • Mijn dochtertje mijn alles is
 • Ik films gebruik om mij te ontspannen of in het bos wandel
 • Ik HSP ben en dus gevoelig voor externe prikkels
 • Ik loyaal ben aan iedereen die mij lief is

Wanneer jij ook zo’n transformatie in jouw leven wilt creëren bel dan vandaag nog voor een afspraak!  06 – 50 912 376