Wie is Gerard Wouters?

Mijn naam is Gerard Wouters en ik ben de oprichter van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut.

Ik ben een werkstress verzuim preventie & bestrijding specialist en bekent van vele artikelen en interviews in Paraview, Frontier Magazine, De voor Jezelf Krant, van Burnout naar Burnin, De Westerpost, Tijdschrift voor Coaching & Paravisie, Hoofddorpse Courant, Bossche Omroep, Haarlems Dagblad en vele anderen. Zie pagina “Media”.

Ik mag al ruim 22 jaar individuele- en groepen mensen behandelen. Geef lezingen, trainingen en opleidingen in binnen en buitenland. Mijn klantenkring strekt zich uit tot ver buiten de landsgrenzen van Nederland.

Ik heb de Taoïstische Niranam-methode (™) in 1997 ontwikkeld na het volgen van een 7 jarige opleiding van een Taoïstische privéleraar. Ben de enige therapeut die bevoegd is om deze methode toe te passen in de wereld.

Publiciteit

In het verleden was ik te zien in de RTL4 programma’s “Altijd Jong”, “Life is beautiful” & “Ontvoerd” van John van den Heuvel en was in finalist in de FOTY (Freelancer Of The Year) Awards 2016.

Verder ben ik auteur van de boeken: “Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode, een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken – Verloren Kinderen – Zet je Burnout uit en je Depressie af en Niranam Wijsheden”.

 

Mijn opleiding

Ik werd door een Taoïstische privé leraar uit een klein Instituut in Thailand 7 jaar lang opgeleid en ingewijd in de Taoïstische filosofie en levenswijsheden. Ik leerde over de geestelijke, emotionele achtergrond & oorzaken van lichamelijke en geestelijke ziekteprocessen bij mensen. Daarbij leerde ik de innerlijke krachten die ieder mens van nature bezit te activeren. En daarmee het verandering- en genezingsproces aanzienlijk en aantoonbaar te versnellen. Kennis en beheersing van eeuwenoude Thaise manuele behandeltechnieken maakte onderdeel uit van mijn opleiding.

Ik ben gespecialiseerd in psychische klachten zoals angst, werkstress, burn-out, depressie, piekeren, wegcijferen, minderwaardigheidsgevoel, mishandeling, misbruik, relatieproblemen, maar ook rug, nek, schouder en andere fysieke klachten.

Tijdens mijn opleiding ontwikkelde ik een scherp inzicht in de verschillende processen en situaties waarin mensen verzeilt raken in hun leven. Daardoor werd ik door de buitenwereld al gauw bestempeld als helderziend. Dit is onzin en slechts een kwestie van ontwikkeling van het waarnemingsvermogen, inzicht in gedrag van de mens en zijn omgeving. Ik heb daar inmiddels zelfs een opleiding van ontwikkeld die jou dit leert. Je kunt je daarvoor opgeven per email.

Dit heeft niets te maken met paranormale gaven, maar is iets wat ieder mens al eeuwenlang in zich heeft. Je hoeft het slechts te ontwikkelen om meer inzicht te krijgen in je omgeving en jezelf. Het is slechts één van de vele onderwerpen die ik behandel tijdens sessies en trainingen.

 

Mijn achtergrond

Veel mensen vragen zich af hoe het komt dat ik zo sterk en vol zelfvertrouwen ben. Nou ik kan je verzekeren dat is niet altijd zo geweest. Ik heb in mijn leven al heel veel meegemaakt en moeten overwinnen om uiteindelijk een succesvolle therapeut, auteur, trainer en public speaker te worden.

Toen ik geboren werd was mijn moeder 44 jaar en mijn vader zelfs 59 jaar oud. Zoals je begrijpt valt dat niet mee om bij zulke oude ouders geboren te worden. Het resultaat?  Mishandeling, misbruik, gepest worden op school omdat de hygiëne van mijn vader nogal te wensen overliet, onveiligheid, gebrek aan liefde, op mijn 4e jaar opnieuw leren lopen omdat door vitamine D gebrek mijn benen krom gegroeid waren en dus allebei 3 keer handmatig gebroken werden in het ziekenhuis, 10 jaar lang vernederd worden door een schoonvader. Kortom mijn leven was totdat ik een jaar of 28 was geen pretje.

Echter toen ik mijn leraar tegenkwam in 1994, kreeg ik van hem inzicht in waarom mij dit allemaal is overkomen en met welk onbewust aangeleerd gedrag ik dit veroorzaakt had. Toen veranderde ineens alles! Hij heeft mij 7 jaar lang ingewijd en opgeleid in de Taoïstische levenswijze en filosofie en toen viel alles op zijn plek. Daarna kwam ik de liefde van mijn leven tegen en werd mijn leven eindelijk gelukkig.

Wil jij ook je leven transformeren? Bel dan nu voor een afspraak of geef je op voor een lezing / training en ervaar hoe jij dit ook kunt bereiken met mijn hulp!