Wat is stress:

Stress is de spanning die je ervaart wanneer er uitdagende of dreigende dingen plaatsvinden in je leven waar je niet direct controle over hebt zoals een examen, ruzie, maar ook een huwelijk, geboorte, een presentatie geven, leiding geven, beleggen, een scheiding, een wedstrijd, een sollicitatiegesprek.

Het is een reactie van je lichaam op de komende gebeurtenis en het maakt daarbij niet uit of dit een positieve of negatieve gebeurtenis is.

Normaal gesproken is dit slechts van korte duur, maar bij sommige mensen is dit een langdurige situatie en bouwt dit door de jaren heen op. De emotionele druk wordt dan een constante factor. Deze hoge concentraties van stresshormonen die in je lijf aanwezig zijn voor een te lange periode, hebben een negatief effect op je gemoedstoestand én je lichamelijke gezondheid en kunnen na vele jaren zelfs hartklachten en herseninfarcten veroorzaken.

Vele therapeuten vertellen je dan dat je moet “loslaten”. Dat klink hartstikke interessant, maar hoe doe je dat dan? Dat vertellen ze je er helaas vaak niet bij. Bovendien hoe kun je iets “loslaten” wanneer je geen idee hebt waarom je bepaalde dingen in je leven meemaakt of waarom bepaalde dingen gebeurd zijn in je leven?


Oplossing:

Ik ben al 26 jaar gespecialiseerd en dit soort klachten en heb in 1997 een holistische methode ontwikkeld die het mogelijk maakt om in 2 maanden voorgoed van je stress verlost te worden door je uit te leggen waarom je dingen meemaakt en in bepaalde situaties terecht komt en met welk onbewust aangeleerd gedrag je dat veroorzaakt hebt. Dit is tevens het unieke van deze methode, je krijg geen vragen, maar antwoorden!

Wanneer jij jezelf herkent in bovenstaande klachten en je wilt er zo snel mogelijk vanaf, bel dan 06 – 50 912 376 en ontdek hoe ik jou kan helpen dit in korte tijd te overwinnen en een andere mindset te creëren waardoor dit soort klachten voorgoed tot het verleden behoren en je leven een stuk simpeler en leuker wordt.