Wat is de oorzaak van veel relatie problemen:

  • Slechte communicatie
  • Verkeerde partnerkeuze
  • Financiële issues
  • Verschil in opvoeding
  • Seksuele issues
  • (Schoon)ouders en hun invloed
  • Jaloezie
  • Vrienden en hun invloed
  • Verkeerde beeldvorming / verwachtingenLiefde is een werkwoord:

In het begin van de meeste relaties is alles geweldig en leuk, maar helaas na verloop van tijd komt de harde realiteit om de hoek en is het maar de vraag of jullie echt bij elkaar passen? Dit gebeurt vaak wanneer mensen gaan samenwonen en daar geconfronteerd worden met het feit dat iedereen ook minder leuke karakter eigenschappen heeft. We zijn tenslotte allemaal mensen met een verleden en hoe groter dat “verleden” is hoe lastiger het wordt om een succesvolle relatie te vinden en te behouden. De cijfers liegen er niet om. Eén op de 2 huwelijken strandt na verloop van jaren.

Vaak komen dan bovengenoemde problemen te voorschijn en dan begint pas het echte “werk”. Velen haken dan al af en dat is eigenlijk vaak best jammer.

Veel nieuwe “relatievormen” haken daarop in, casual dating, friends with benefits, swingen, open relatie / huwelijk, alleen de vraag is of je daar nou echt gelukkig van wordt? De praktijk leert vaak van niet. Het lijkt tegenwoordig wel of een relatie ook een consumptieproduct is of wordt en dat is jammer.


Een goed begin is belangrijk:

Mensen zijn niet gemaakt om alleen te zijn of blijven. Dat vereist dus echt werk, elkaar goed leren kennen en vooral de juiste partner kiezen want daar gaat het vaak al fout. Het is niet voor niets dat na de grote vakantie veel stellen uit elkaar gaan omdat ze in de vakantie 24 uur bij elkaar zijn en dan blijkt dat ze vaak niet bij elkaar passen. Erg jammer.

Een succesvolle relatie kan ook pas ontstaan wanneer jij eerst van jezelf houdt, want daar gaat het vaak al fout. Het wordt gezien als egoïstisch, maar dat is absolute onzin. Als jij niet van jezelf houdt hoe kun je dan verwachten dat een ander dat wel doet? Wanneer jij niet van jezelf houdt dan kom je of niemand tegen of de verkeerde als een harde levensles. Zonde van je tijd en dat kan echt anders!


Oplossing:

Ik help al 26 jaar mensen met relatie problemen en die rondlopen met het gevoel alsof ze het nooit goed genoeg doen hun eigenwaarde terug te vinden, hun angst en gepieker, wat daarvan het gevolg is af te leren en te ontdekken hoe bijzonder ze wel zijn. Pas als jij werkelijk jezelf bent kun je ook de partner aantrekken die daar bij past. Het gevolg daarvan is dat niemand daar meer tussen kan komen, ook ouders en vrienden niet.

Wanneer jij jezelf herkent in dit verhaal, bel dan 06 – 50 912 376 en ontdek wat ik voor jou kan betekenen en wat een enorme verandering ik teweeg kan en mag brengen in het leven van mensen zoals jij!