Wat is een Post Traumatische Stress Stoornis:

Wanneer je een zeer schokkende situatie meemaakt of er getuige van bent dan kun je daar behoorlijke geestelijke schade van oplopen die je maar heel moeilijk kunt verwerken en die vaak de nodige nachtmerries en andere psychische klachten veroorzaken en zorgen voor herbeleving van de gebeurtenis. Dit kan vaak vele jaren duren en soms zelfs tientallen jaren.


Situaties die PTSS kunnen veroorzaken:

  • Een ernstig ongeluk meemaken of daar getuige van zijn
  • Seksueel misbruik en / of mishandeling
  • Oorlog situatie als militair meemaken
  • Emotionele verwaarlozing
  • Ernstige bedreiging, stalking
  • Slachtoffer zijn van een ramp of aanslag
  • Hulp verlening in een schokkende situatie
  • Getuige zijn van een ernstige gewelddadige situatie of een moord als politieagent

Er is sprake van PTSS als de klachten heftig zijn en ze niet vanzelf over gaan en je de klachten nog steeds ervaart terwijl de schokkende gebeurtenis al minstens vier weken voorbij is.

In sommige gevallen treden de klachten zelfs pas jaren na de schokkende gebeurtenis op. Je herbeleeft deze steeds opnieuw en vermijdt plekken of mensen om er niet mee geconfronteerd te worden.

Mensen met deze klachten zijn vaak vele jarenlang onder behandeling bij psychiaters en worden direct aan de medicatie gezet, vaak langdurig. Dat kan echt anders!


Oplossing:

Ik ben al 26 jaar gespecialiseerd en dit soort klachten en heb in 1997 een holistische methode ontwikkeld die het mogelijk maakt om in 2 maanden voorgoed van je PTSS verlost te worden en je het leven weer aandurft. Al 687 professionele hulpverleners, politie agenten en militairen gingen je voor.

Wanneer jij jezelf herkent in bovenstaande klachten en je wilt er zo snel mogelijk vanaf, bel dan 06 – 50 912 376 en ontdek hoe ik jou kan helpen dit in korte tijd te overwinnen en een andere mindset te creëren waardoor dit soort klachten voorgoed tot het verleden behoren en je leven een stuk simpeler en leuker wordt.