Wat is dat overspannen zijn:

Mensen raken overspannen wanneer ze korte tijd achter elkaar ver over hun grenzen heen gaan vaak ten gunste van anderen. Er is vaak sprake van een opstapeling van stress veroorzakende gebeurtenissen en situaties in hun leven zowel in positieve als in negatieve zin. Deze mensen hebben vaak grote moeite met hun grenzen aangeven omdat ze constant met het gevoel rondlopen alsof ze niet goed genoeg zijn, niet voldoende eigenwaarde hebben en bang zijn om vrienden, familie en collega’s te verliezen.


Oorzaken die kunnen lijden tot overspannen zijn:

  • Te hoge werkdruk
  • Moeite met grenzen aangeven
  • Teveel piekeren
  • Geboorte van een kind
  • Geldzorgen
  • Relatieproblemen
  • Trouwen
  • Een verbouwing
  • Een nieuwe baan
  • (Te) weinig steun uit je omgeving

 

Oorzaak van overspannen zijn:

Overspannen zijn is helaas een veel voorkomend probleem in onze prestatiegerichte maatschappij. Maar de oorzaak ligt vaak in het feit dat we vaak teveel verwachten van onszelf en die druk komt van binnenuit. Daardoor hebben we moeite met grenzen stellen en aangeven wat uiteindelijk kan leiden tot een burn-out. Overspanning is vaak de voorbode van een aankomende burn-out wanneer we doorgaan alsof er niets aan de hand is en niet luisteren naar onze gevoelens en de fysieke signalen die overspanning met zich meebrengt.

De behandeling van overspannenheid door GGZ wordt niet vergoed en duurt vaak maandenlang, zo niet jarenlang. 


Waarom zou je kiezen voor mijn behandeling:

Ik ben al 27 jaar gespecialiseerd en dit soort klachten en heb in 1997 een holistische methode ontwikkeld die je in 2 maanden helpt je overspannen zijn te overwinnen. Iets waar de GGZ jarenlang over doet. Daarbij geld ook nog een maandenlange wachttijd voordat je behandeling eigenlijk echt begint. Met mijn behandeling ben je dan allang van je klachten verlost. 

Ik schreef inmiddels 7 zelfhulp / persoonlijke ontwikkeling boeken, waarvan 3 in de Engelse taal. Ik was regelmatig te gast bij RTL4 programma’s. Ik was uitgenodigd voor vele interviews in kranten en magazines.

 

Wat is het verschil met andere methodes?
– Door de effectiviteit van deze methode is er geen wachtlijst
– Ik ben gespecialiseerd in lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen waardoor ik niet in je verleden hoeft te graven
– Je wordt zowel van je fysieke als je psychische klachten verlost
– Je krijgt geen vragen, maar antwoorden
– Je omgeving verandert vanzelf mee

– Je gaat begrijpen wat tegenslag betekend en hoe je dat in je voordeel laat werken

 

Wanneer jij jezelf herkent in bovenstaande klachten en je wilt er zo snel mogelijk vanaf, bel dan 06 – 484 17 250 en ontdek hoe ik jou kan helpen dit in korte tijd te overwinnen en een andere mindset te creëren waardoor dit soort klachten voorgoed tot het verleden behoren en je leven een stuk simpeler en leuker wordt.