Wat is eenzaamheid:

Eenzaamheid is een gevoel. Niet een feit of een situatie. Bij eenzaamheid voel je je eenzaam omdat je de verbinding met anderen mist. Je mist een emotionele band en ervaart isolatie, vaak van je omgeving.

Eenzaamheid is persoonlijk. De één heeft meer behoefte aan relaties of een groot sociaal netwerk dan de ander.

 

Cijfers:

46,6% van de Nederlandse bevolking voelde zich in 2020 eenzaam. De Corona maatregelen hebben dit natuurlijk nog vele malen versterkt, maar het is dus een groot probleem waar zeer vele mensen last van hebben. Dit heeft natuurlijk een enorme invloed op je gezondheid. Het wordt vaak veroorzaakt door relationele problemen, persoonlijke situaties of omstandigheden. Een groot gevaar is dat je hierdoor steeds minder behoefte krijgt aan sociaal contact en uiteindelijk volledig geïsoleerd raakt.

Niettemin is het wel belangrijk om dit bespreekbaar te maken bij vrienden en familie.

De behandeling van eenzaamheid door GGZ wordt niet vergoed en duurt vaak maandenlang, zo niet jarenlang.

 

Oplossing:

Ik ben al 26 jaar gespecialiseerd en dit soort klachten en heb in 1997 een holistische methode ontwikkeld die het mogelijk maakt om in 2 maanden voorgoed van je eenzaamheid verlost te worden en je het weer aandurft om contact te maken met nieuwe relaties.

Wanneer jij jezelf herkent in bovenstaande klachten en je wilt er zo snel mogelijk vanaf, bel dan 06 – 50 912 376 en ontdek hoe ik jou kan helpen dit in korte tijd te overwinnen en een andere mindset te creëren waardoor dit soort klachten voorgoed tot het verleden behoren en je leven een stuk simpeler en leuker wordt.