Wat is een Burnout:

Wanneer is er sprake van burnout en is het nodig om burnout behandeling te ondergaan? Een burnout is de reactie van je lijf wanneer jij veel teveel van jezelf geëist hebt. Jarenlange inspanning en veel te weinig ontspanning. Het gevolg is een lichamelijke en emotionele uitputting. Elke inspanning is er één teveel. Dit wordt veroorzaakt door een verkeerde houding en een serieus tekort aan eigenwaarde die ervoor zorgt dat jij je constant aan het bewijzen bent aan de buitenwereld dat jij vakkundig, aardig en de moeite waard bent. Helaas reageert de buitenwereld er negatief op en wordt het bewijzen steeds erger met een burnout als gevolg. Dit is iets wat natuurlijk vooral zichtbaar wordt tijdens werk, maar dat is anders dan vele denken absoluut niet de echte oorzaak. 

De echte oorzaak ontstaat al in de jeugd waar iemand niet voldoende waardering en geborgenheid ervaart en al dan niet bewust wordt afgewezen in gedrag door de omgeving. Dat komt omdat degene in de omgeving hetzelfde gedrag heeft en dat projecteert op jou. Dit is dan ook gedrag wat al eeuwenlang onbewust wordt doorgegeven van generatie op generatie. 

 

Burnout klachten:

  • Concentratieverlies door vermoeidheid
  • Machteloosheid gevoel, geen controle meer op je leven
  • Elke inspanning is je al teveel, je bent doodmoe
  • Besluiteloosheid
  • Prikkelbaar, kort lontje
  • Hoofdpijn en duizeligheid
  • Piekeren en angst

 

Waarom zou je kiezen voor mijn burnout behandeling:

Ik ben al 27 jaar gespecialiseerd en dit soort klachten en heb in 1997 een holistische methode ontwikkeld die je in 2 maanden helpt je burn-out te overwinnen. Iets waar de GGZ gemiddeld 2,5 jaar over doet. Daarbij geld ook nog een maandenlange wachttijd voordat je behandeling eigenlijk echt begint. Met mijn burnout behandeling ben je dan allang van je klachten verlost. 

Ik schreef inmiddels 7 zelfhulp / persoonlijke ontwikkeling boeken, waarvan 3 in de Engelse taal. Ik was regelmatig te gast bij RTL4 programma’s. Ik was uitgenodigd voor vele interviews in kranten en magazines.

  

Wat is het verschil met andere methodes?

– Door de effectiviteit van deze methode is er geen wachtlijst
– Ik ben gespecialiseerd in lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen waardoor ik niet in je verleden hoeft te graven
– Je wordt zowel van je fysieke als je psychische klachten verlost
– Je krijgt geen vragen, maar antwoorden
– Je omgeving verandert vanzelf mee
– Je gaat begrijpen wat tegenslag betekend en hoe je dat in je voordeel laat werken


Wanneer jij jezelf herkent in bovenstaande klachten en je wilt er zo snel mogelijk vanaf, bel dan 06 – 484 17 250 en ontdek hoe ik jou kan helpen dit in korte tijd te overwinnen en een andere mindset te creëren waardoor dit soort klachten voorgoed tot het verleden behoren.

Zie ook mijn boek: Zet je burnout uit en je depressie af.