Wat is angst:

Angst is een vecht- of vluchtreactie die wij krijgen wanneer we in een gevaarlijke situatie of bedreigende terecht komen. Volgens de vele therapeuten in de wereld is dit een normale reactie, maar is dat wel zo?

 

Waarom hebben wij angst?

Angst hebben wij ons lang geleden aangeleerd om ons te beschermen tegen de wilde beesten in de jungle waar wij vele honderdduizenden jaren geleden in ons berenvelletje tussen woonden en toen had het een functie. Immers op dat moment betekende angst het verschil tussen leven of sterven, maar ondanks dat ons dagelijks angst aangepraat wordt door het nieuws over terroristen, rampen aanslagen, virussen, klopt er in deze tijd NIETS meer van.

Bovendien, wanneer je ergens angst voor hebt dan wordt die angst ook waarheid en trek je die onbewust aan. Mensen die angstig zijn worden vaak mishandeld, misbruikt, opgelicht, aangerand, gepest en ook hartkloppingen zijn hen niet vreemd.

Zoals ik al in de titel zei: “Gevaar is een realiteit, maar angst is een keuze”. Dit is exact wat ik mensen ook leer. Door op een andere, niet angstige manier, te reageren, verandert dat de hele situatie en is het gevaar ineens weg.


Waarom zou je kiezen voor mijn behandeling:

Ik ben al 27 jaar gespecialiseerd en dit soort klachten en heb in 1997 een holistische methode ontwikkeld die je in 2 maanden helpt je angst en eventuele paniekaanvallen te overwinnen. Iets waar de GGZ gemiddeld 2,5 jaar over doet. Daarbij geld ook nog een maandenlange wachttijd voordat je behandeling eigenlijk echt begint. Met mijn behandeling ben je dan allang van je klachten verlost. 

Ik schreef inmiddels 7 zelfhulp / persoonlijke ontwikkeling boeken, waarvan 3 in de Engelse taal. Ik was regelmatig te gast bij RTL4 programma’s. Ik was uitgenodigd voor vele interviews in kranten en magazines. 

 

Wat is het verschil met andere methodes?

– Door de effectiviteit van deze methode is er geen wachtlijst
– Ik ben gespecialiseerd in lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen waardoor ik niet in je verleden hoeft te graven
– Je wordt zowel van je fysieke als je psychische klachten verlost
– Je krijgt geen vragen, maar antwoorden
– Je omgeving verandert vanzelf mee

– Je gaat begrijpen wat tegenslag betekend en hoe je dat in je voordeel laat werken

 

Wil jij ook verlost worden van je angst en begrijpen hoe je op een andere manier een gevaarlijke of bedreigende situatie afwend? Bel dan nu 06 – 484 17 250 voor een afspraak en leer: wat is angst, hoe komen wij er aan en vooral hoe doe je dat andersom, ofwel hoe leer je dat af, iets wat ik mensen al 27 jaar (af)leer!