Boeken

Zet je burnout uit en je depressie af

Burnout-kaft-voorkantWat is de werkelijke oorzaak van Burnout en depressie. Volgens de wetenschap heeft het alles te maken met werkdruk, maar is dat wel zo?

Gerard Wouters deed er 20 jaar onderzoek naar en kwam tot de conclusie dat het al in een veel eerder stadium misgaat. In deze jachtige tijd waarin niemand meer tijd voor elkaar heeft, krijgen kinderen niet de aandacht en waardering die ze nodig hebben. Er ontstaat daardoor een enorme “bewijsdrang” om erkenning en waardering die hun hele leven als volwassenen beheerst. Dit kan natuurlijk niet anders dan verkeerd aflopen. Het is ook niet zo gek dat werknemers die het beste presteren het eerste in een depressie of Burnout terecht komen en vaak jarenlang thuis zitten met deze klachten. Dat kan echt anders!

Dit boek beschrijft de werkelijke oorzaak en vooral hoe je er vanaf komt zonder jarenlange therapieën te hoeven volgen.

Gerard Wouters volgde 7 jaar lang een opleiding onder begeleiding van een Thaise privé leraar en geeft behandelingen, lezingen en workshops in binnen en buitenland. Hij heeft een internationale klantenkring. Mensen komen uit België, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg, Oostenrijk, Engeland en zelfs India om door hem behandelt te worden.

U kunt dit boekje bij het Niranam Gezondheidsinstituut bestellen door overmaking van € 17,50   € 3,48 (verzendkosten) op girorekening NL11.INGB.000.96.035.98 t.n.v. Mesman onder vermelding van uw adres, postcode en woonplaats en “Burnout”.

 


Doe het andersom met behulp van de Niranam methode

Gerard Wouters is auteur van het boek “Doe het Andersom met behulp van Boekenkaft-Doe-het-Andersom-Niranam-voorkantde Niranam-methode, een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken” U kunt dit boek in elke boekwinkel in Nederland en België kopen voor 17,50

 Enkele reacties van lezers:

De meeste van dit soort boeken zijn zo vaag, wat een verademing om dit te lezen en wat een concrete verhalen en voorbeelden. Ik doe voortaan alles Andersom!   Hans

Na het lezen van dit boek heb ik al mijn “spirituele” boeken weggegooid.  Rob

Wat een heerlijk leesbaar boek. Diverse dingen kon ik direct toepassen in mijn leven.  Anja

Ik lees elke keer weer iets nieuws, ik blijf het lezen. Ik reed laatst gewoon mijn halte voorbij tijdens het lezen van dit boek.  Olga

In december was net mijn relatie beëindigd. Ik kreeg het boek van een vriend en na het lezen ervan kwam ik er tot mijn schrik achter wat ik fout deed. We zijn inmiddels weer bij elkaar en het gaat beter dan ooit.  Marjan

Na het lezen van dit boek begrijp ik hoe het principe van “The Secret” werkelijk werkt zonder al die typische Amerikaanse, positieve en dwangmatige bla bla bla. Fred


Niranam Wijsheden

boek niranam wijshedenGerard Wouters is tevens de auteur van het boekje “Niranam Wijsheden”.

U kunt dit boekje alleen bij het Taoïstisch Gezondheidsinstituut bestellen door overmaking van € 7,50   € 2,34 (verzendkosten) op girorekening NL11.INGB.000.96.035.98 t.n.v. Wouters – Mesman onder vermelding van uw adres, postcode en woonplaats en “Niranam Wijsheden”.


Verloren kinderen

Kaft-Verloren-Kinderen-voor-website“Verloren Kinderen, de onmogelijke strijd van een vader om zijn kinderen te mogen zien en zijn ontwikkeling tot een autoriteit op het gebied van scheiden en het PAS Syndroom.”

Dit boek geeft een goed inzicht in wat je allemaal kunt verwachten wanneer je gaat scheiden en er zijn kinderen in het spel. Het geeft een ontluisterend beeld van hoe er omgegaan wordt met mannen en kinderen in rechtszaken over omgang en gezag.

Daarnaast bied het ook mogelijkheden om er anders mee om te gaan en niet in de valkuilen van rechters, Raad voor de Kinderbescherming, onderzoekbureaus en advocaten te trappen die je onderweg tegenkomt.

Voorbereiding is het halve werkt zegt men. Nou, met dit boek in je bezit weet je wat je kunt verwachten.

U kunt dit boekje bij het Niranam Gezondheidsinstituut bestellen door overmaking van € 17,50   € 4,35 (verzendkosten) op girorekening NL11.INGB.000.96.035.98 t.n.v. Mesman onder vermelding van uw adres, postcode en woonplaats en “Verloren Kinderen”.