Behandeling bij St. Taoïstisch Instituut

Optie 1.  Een behandeltraject van 2 maanden met als bonus 3 maanden nazorg / coaching. Het resultaat is gegarandeerd een enorme besparing op psychisch ziekteverzuim van uw medewerk(st)ers in zowel geld als tijd.  De investering in deze behandeloptie is € 3.500,- (per medewerk(st)er).

Optie 2. Een 2-daagse in-company training met alle bovengenoemde opties. Het resultaat lezing over de Niranam methode in centrum Baaiis een enorme besparing op psychisch ziekteverzuim van uw werknemers in tijd en geld. De investering voor deze training is € 1.500,- (per medewerk(st)er).

Optie 3. Een in company lezing over het hoe en waarom van verzuim en hoe voorkom je dit als manager? De investering is € 1.250,- 

Over deze bedragen is GEEN btw verschuldigd, een van de vele voordelen van inhuur van deze stichting zonder winstbejag.

 

 

Er werden al werknemers behandeld bij:

bedrijfslogos

Bedrijfsleven

Psychisch verzuim kost, zo blijkt uit onderzoek jaarlijks (2019) ruim 5 miljard euro. Dat is € 47.250,- gemiddeld per medewerk(st)er met alle bijkomende kosten wordt dit volgens TNO X 2,2 = 103.950,- Bij uitval door depressie– en burn-out praten wel al snel over 83.000,- X 2,2 = 182.600,- per medewerk(st)er. Ik kan u als werkgever gemiddeld 70.950,- per medewerk(st)er aan kosten en 129 dagen verzuimtijd besparen op psychisch verzuim en bij een depressie of burn-out situatie nog veel meer.  

Door mij in te huren kunt u zich als werkgever dus heel veel kosten besparen op psychisch verzuim  preventie & behandelkosten van u werknemers. U kunt bij ons terecht voor  1 op 1 behandeltraject of 2-daagse training op locatie.

Er zijn steeds meer bedrijven die het nut inzien van de Niranam methode omdat het zo snel en al 25 jaar bewezen effectief is. Verzuim schade wordt zo tot een minimum beperkt voor uw bedrijf.

Een zieke werknemer die met een depressie of Burn-out thuis zit kost u gemiddeld 1,3 t/m 3,5 jaarsalaris plus vervanging, arbodienst etc. Dit is op te lossen bij het St. Taoïstisch Instituut met een behandeltraject. Uw kunt zich dus heel veel geld, rechtszaken en / of schadevergoedingen aan werknemers besparen door St. Taoïstisch instituut tijdig in te huren.