Tarieven particulier

Behandeling en tarieven

De behandeling bestaat uit 4 persoonlijke behandelsessies waarin ook het fysieke lichaam wordt behandeld en alle emotionele blokkades worden opgelost.

Deze behandeling begint met een vorm van manuele therapie waardoor jij je helemaal gaat ontspannen en allerlei fysieke klachten direct verholpen worden.

Vervolgens wordt met een vorm van EMDR het onderbewustzijn gedeprogrammeerd. Het resultaat is dat verkeerd aangeleerd gedrag automatisch veranderd wordt. Daarvoor hoef je geen enkele bewuste inspanning te leveren, opdrachten uit te voeren of technieken aan te leren. Ook hoef je niets te vertellen over je situatie of klachten aangezien die duidelijk zichtbaar zijn in je gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal. Deze worden door mij benoemd en je hoeft die slechts te bevestigen, meer niet. Dit vinden klanten erg prettig omdat alle (negatieve) emoties niet herbeleefd hoeven te worden tijdens de sessies. Je hoeft slechts aanwezig te zijn en te luisteren.

Daarna volgt door middel van storytelling uitleg van allerlei levensprocessen die oorzaak zijn van jouw klachten, waardoor direct het gedrag dat het veroorzaakt heeft verwijderd en afgeleerd wordt en uitleg volgt hoe dat in het hier en nu anders te doen waardoor je omgeving (vrienden, familie & collega’s) mee verandert. Tarieven voor particulieren zijn  (vanaf 1 maart 2024) € 650,- voor deelname aan een 2-daagse therapie-workshop (aanmelden via g.wouters@taoistisch.nl)en 1.250,– voor 1 op 1 behandelsessies. U betaald voor het gehele behandelingstraject.

 

Voor Bekende Nederlanders, zangers, artiesten, acteurs en actrices gelden andere opties, tarieven op verzoek.

 

Deze behandeling wordt niet vergoed door de verzekeraar, maar is wel aftrekbaar van de belasting.

Wanneer je dit tarief niet kunt betalen maar toch hulp nodig hebt adviseer ik om toch te bellen voor een afspraak.

Een behandelsessie duurt ongeveer 2 uur

Via het UWV

Indien je een (ziekte)uitkering ontvangt van het UWV informeer je bij je contactpersoon wat de mogelijkheden voor vergoeding zijn in het kader van herstel en reïntegratie

Vergoeding

Ben je in loondienst? Dan is er vaak de mogelijkheid dat de werkgever de behandeling / training vergoedt. Het gaat in dit geval veelal om coaching in het kader van loopbaanontwikkeling, ontwikkelen of versterken van vaardigheden of ziekteverzuimpreventie. Hiervoor gelden andere tarieven.

Via de arbodienst van het bedrijf waar je werkzaam bent

Werkgevers zijn na overleg met de bedrijfsarts vaak bereid  om de kosten te vergoeden in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter. Bijvoorbeeld in het kader van stress, depressie of burn-out en het voorkomen van langdurig ziekteverzuim. Hierbij dien je contact op te nemen met de bedrijfsarts, je leidinggevende of personeelszaken. Hiervoor gelden andere tarieven.