Een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken.

tao logo 2018

Herken je dit?

Angst, verdriet, boosheid, gevoel dat je niet goed genoeg bent, controle, relatieproblemen, gepieker, depressie, burn-out…… Alles wat psychisch niet goed gaat, gaat in je lichaam vast zitten.

Wat is het verschil met andere methodes?

De behandeling is een combinatie van manuele therapie, eeuwenoude EMDR technieken en storytelling. Je hoeft bij mij niet je hele levensverhaal bloot te leggen omdat ik alles kan zien aan je lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen, vinden mensen erg prettig, scheelt een heleboel tijd en daarom heb ik geen wachtlijst. Ik deprogrammeer je onderbewustzijn waardoor een verandering in gedrag en mindset vanzelf plaatsvind, je hoeft dus geen techniekjes aan te leren, dagboeken bijhouden etc. In 4 sessies van 2 uur is 97% van mijn clienten al tijdens de behandeling blijvend verlost van hun klachten.  

Je krijgt van de antwoorden die je nodig hebt om te begrijpen waarom dingen je overkomen zijn, wat daarvan de les is en hoe je dat nu anders doet. Lees de reacties van ex-cliënten die deze snelle  ontdekkingsreis vóór jou hebben gemaakt.

Wie ben ik?

Mijn naam is Gerard Wouters en ik ben geen standaard hulpverlener of zwijgende Taoïstische monnik, maar een doodgewone door het leven getekende en uitgedaagde man die zelf alle mogelijke obstakels heeft overwonnen, alle lessen heeft geleerd en een unieke behandeldmethode heeft ontwikkeld en daar veel boeken en artikelen over heeft geschreven.

Ik ben aangesloten bij het NIBIG en geschillencommissie en voldoe aan alle eisen die gesteld worden aan therapeuten volgens de wet WKGGZ.

Waar is dit op gebaseerd

De Niranam methode is door mij in 1997 ontwikkeld en gebaseerd op een eeuwenoude Taoïstische levenswijze.

Resultaat

Mijn (ex)cliënten zijn over de drempel heengestapt waarna heel snel bleek dat Taoïsme niets zweverigs bleek te hebben maar juist alles aan kennis, wijsheid en daadkracht bezit om direct tot de kern van de zaak te komen. In 4 sessies van 2 uur is 97% van mijn cliënten al blijvend van hun psychische klachten verlost en dat al 26 jaar lang.

Aanpak

Wil jij hulp zonder wachtlijsten, maandenlange behandelsessies,  gegraaf in je verleden en antwoorden in plaats van vragen? Bel me dan op 06 – 50 912 376 of email: g.wouters@taoistisch.nl
Boekenkaft Doe het Andersom Niranam voorkant


Doe Het Andersom met behulp van de Niranam-methode – Een nieuwe gebruiksaanwijzing om het leven simpeler te maken.
Burnout kaft voorkant 211x300 1


Zet je Burnout uit en je depressie af – Krijg een helder beeld van de werkelijke oorzaak en bevrijd jezelf ervan met behulp van de Taoïstisch Niranam-filosofie.
Kaft Verloren Kinderen voor website


Verloren Kinderen – De onmogelijke strijd van een vader om zijn kinderen te mogen zien en zijn ontwikkeling tot een autoriteit op het gebied van scheiden en het PAS syndroom.

 

particulier


bedrijf


shop


4C9E4C22 0097 4646 90DE 8569FB36D79D

*verplicht veld

Hilbersplein  14 – 1944 RA in Beverwijk – Tel: 06 – 50 912 376