Een burn-out of depressie bij uw medewerk(st)er / manager oplossen met de Taoïstische geneeswijze

boek zet je burnout uit en je depressie afHet Taoïsme is een van oorsprong Chinese levensfilosofie. Deze levensfilosofie maakt het mogelijk dat de mens in harmonie gaat leven met alles wat in beweging is. Dus om in balans te blijven in een steeds veranderende omgeving is het goed om los te laten, mee te bewegen en bewust te leven.

Maar soms raken mensen uit evenwicht en krijgen je last van stress, depressie  en burn-outklachten. Dit kan komen doordat je over je grenzen gaat omdat je altijd op zoek bent naar waardering en erkenning. Of omdat geconditioneerde patronen of vastgeroeste overlevingsmechanismen je op lange termijn niet meer helpen. Een behandelingstraject bij St. Beheer Taoïstisch Instituut zorgt dat je weer in balans komt, belemmerende gedragspatronen afleert, je grenzen leert kennen en je eigenwaarde versterkt.

Voorkom stress en ziekte uitval op kantoor

Voorkomen is beter dan genezen. Niet alleen voor de individuele werknemer is stress of een burn-out een zeer vervelende ervaring, ook op de werkvloer wordt daarmee een onvervangbare kracht gemist. Om de gezondheid van uw personeel en van je bedrijf te waarborgen, is het daarom belangrijk om langdurig werkuitval te voorkomen door een depressie / burn-out snel te verhelpen. St. Beheer Taoïstisch Instituut geeft zowel individuele als groepstrajecten in bedrijf of organisatie. Daarmee verminderd ziekteverzuim en stress op de werkvloer aanzienlijk. Minder ziekteverzuim kan een organisatie van doorsnee omvang gemiddeld al jaarlijks 103.950 tot 182.600 euro per persoon (TNO) besparen. Voorkom een depressie en burn-out en meld je aan voor therapie tegen stress.

 

Het voordeel wanneer u St. Beheer Taoïstisch Instituut inhuurt?

Na behandeling bij St. Beheer Taoïstisch Instituut is uw medewerker / manager binnen 2 maanden terug op de werkplek met een andere mindset waardoor die niet meer hoeft uit te vallen, betere presteert, zonder stress waardoor de kans op terugval minimaal wordt. Hij / zij functioneert beter door definitief af te rekenen met oude belemmerende patronen. Hierdoor worden kosten voor arbodienst / Arbo arts en wet Poortwachter aanzienlijk vermindert

.

Er werden al werknemers behandeld van:

bedrijfslogos

Wat klanten over mij vertellen:

Marga Jansen

Ik heb jarenlang huilbuien gehad en daarvoor veel gesprekken met psychologen gehad. Onder behandeling bij fysiotherapeuten geweest voor pijn. Zelfs een operatie ondergaan. Dat alles heeft geen nut gehad. Toen ben ik per toeval bij Gerard terecht gekomen. Gelukkig!!! Ben van de pijn af en geen huilbuien meer. Het leven gaat me nu een stuk makkelijker af. Marga JansenIk ben uit het enorme diepe zwarte gat, en de toekomst ligt weer open voor mij  dankzij Gerard

Rita Pieter de Jong

Ik ben een vrouw van 51 jaar en liep al een jaar of 7 de deur plat bij de GGZ.

Ik heb daar verschillende therapieën gehad, alleen en in een groep, 1 keer in de week en 3 dagen in de week, van oppervlakkig naar heel diepe therapieën. Veel verschillende afdelingen had ik gezien.

De GGZ gaf aan dat ik eigenlijk langdurig opgenomen zou moeten worden om met me aan de slag te gaan, maar die therapie was wegbezuinigd en bestond niet meer. De GGZ heeft me toen gedag gezegd. Wat nu. Ik werd steeds `slechter`. Ik was al die jaren suïcidaal en dat gaf enorm veel spanning in het gezin.

Op een dag dat ik een hele slechte dag had, heeft mijn man in pure paniek Gerard Wouters gebeld. We hadden zijn naam van een kennis, die hele goede ervaringen heeft met Gerard.

We konden gelukkig al heel snel terecht. Het was 170 kilometer rijden, maar we hadden het er graag voor over. Als het maar de goede kant op zou gaan met ons leven. Mijn man besloot ook om de sessies bij Gerard te gaan volgen.

We zijn vier keer geweest en ik moet zeggen dat het leven een stuk aangenamer is geworden. Wat de GGZ nooit voor elkaar heeft gekregen is Gerard in vier sessies gelukt.

Gr, Rita de JongWanneer belt u voor een vrijblijvende afspraak en ervaar wat ik voor uw medewerkers / managers kan betekenen en hoe ik hen kan begeleiden om zichzelf te bevrijden van psychische en depressieve klachten?  Bel 06 – 50 912 376.

Ik verzorg ook lezingen over diverse onderwerpen.Tevens ben ik auteur van de boekjes: “Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode , Zet je Burnout uit & je depressie af, Niranam Wijsheden en Verloren Kinderen.” Zie pagina Shop

logo

Ik ben aangesloten bij het NIBIG en geschillencommissie en voldoe aan alle eisen die gesteld worden aan therapeuten volgens de wet WKGGZ.