boek zet je burnout uit en je depressie af

Soms raak je uit evenwicht en krijg je last van angst, stress, depressie en burn-outklachten. Dit kan komen doordat je over je grenzen gaat omdat je altijd op zoek bent naar waardering en erkenning. Of omdat geconditioneerde patronen of vastgeroeste overlevingsmechanismen je op lange termijn niet meer helpen. Een behandelingstraject bij Gerard Wouters zorgt dat je weer in balans komt, belemmerende gedragspatronen afleert, je grenzen leert kennen en je eigenwaarde versterkt. Gerard is de burn-out & depressie specialist van Nederland.

Voorkom een depressie en burn-out en meld je aan.

Dit is het resultaat na je behandeling:

Na behandeling ben je binnen 2 maanden (1 sessie per 2 weken) terug in je kracht met een andere mindset waardoor je niet meer hoeft uit te vallen, beter presteert, zonder stress waardoor de kans op terugval minimaal wordt. Jij functioneert beter door definitief af te rekenen met oude belemmerende gedragspatronen.

Uit eigen onderzoek van de GGZ blijkt dat bij 75% van de aangeboden behandelmethodes helemaal niet vaststaat dat ze werken. Het is ook niet vreemd dat vele van deze hulpverleners (676 tot nu toe) onder behandeling zijn geweest bij Gerard Wouters, al 25 jaar de specialist in de behandeling van burn-out & depressie en misschien wel de therapeut van jouw therapeut!

Media optredens:

22 november 2019 linda.meiden TV relatie therapie Channah & Quentin

Medio februari 2022 zijn Channah & Quentin nog steeds bij elkaar en hebben inmiddels een 2e kindje erbij.

Per 1 juli 2016 heb ik de naam Niranam Gezondheidsinstituut gewijzigd in Taoïstisch Gezondheidsinstituut.

Misschien ken je me al van de RTL4 programma’s “Altijd jong”, “Life is beautiful”, bij John van den Heuvel als deskundige in het programma “Ontvoerd” en als relatie therapeut van Channah & Quentin (Tempation Island & Ex on the beach) op Linda TV. Ik was finalist tijdens de F.O.T.Y (Freelancer Of The Year) Awards 2016. 

Tevens ben ik auteur van de boeken: “Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode, Zet je Burnout uit & je depressie af, Niranam Wijsheden en Verloren Kinderen.” 

Wat klanten over mij vertellen:

Marga Jansen

Ik heb jarenlang huilbuien gehad en daarvoor veel gesprekken met psychologen gehad. Onder behandeling bij fysiotherapeuten geweest voor pijn. Zelfs een operatie ondergaan. Dat alles heeft geen nut gehad. Toen ben ik per toeval bij Gerard terecht gekomen. Gelukkig!!! Ben van de pijn af en geen huilbuien meer. Het leven gaat me nu een stuk makkelijker af. Marga Jansen

Ik ben uit het enorme diepe zwarte gat, en de toekomst ligt weer open voor mij  dankzij Gerard

Rita Pieter de Jong

Ik ben een vrouw van 51 jaar en liep al een jaar of 7 de deur plat bij de GGZ.

Ik heb daar verschillende therapieën gehad, alleen en in een groep, 1 keer in de week en 3 dagen in de week, van oppervlakkig naar heel diepe therapieën. Veel verschillende afdelingen had ik gezien.

De GGZ gaf aan dat ik eigenlijk langdurig opgenomen zou moeten worden om met me aan de slag te gaan, maar die therapie was wegbezuinigd en bestond niet meer. De GGZ heeft me toen gedag gezegd. Wat nu. Ik werd steeds `slechter`. Ik was al die jaren suïcidaal en dat gaf enorm veel spanning in het gezin.

Op een dag dat ik een hele slechte dag had, heeft mijn man in pure paniek Gerard Wouters gebeld. We hadden zijn naam van een kennis, die hele goede ervaringen heeft met Gerard.

We konden gelukkig al heel snel terecht. Het was 170 kilometer rijden, maar we hadden het er graag voor over. Als het maar de goede kant op zou gaan met ons leven. Mijn man besloot ook om de sessies bij Gerard te gaan volgen.

We zijn vier keer geweest en ik moet zeggen dat het leven een stuk aangenamer is geworden. Wat de GGZ nooit voor elkaar heeft gekregen is Gerard in vier sessies gelukt.

Gr, Rita de Jong

2-daagse trainingen

Ik geef 2-daagse trainingen in binnen- en buitenland voor particulieren en bedrijven waarin ik je help om je leven simpel, gelukkig en succesvoller te maken. Ruim 3.800 mensen gingen je voor waarvan meer dan 676 zelf werkzaam zijn als professionele hulpverlener / arts / verpleegkundige of coach / therapeut.

Wanneer bel jij voor een vrijblijvende afspraak en ervaar wat ik voor jou kan betekenen en hoe ik je kan begeleiden om jezelf te bevrijden van angst, burn-out  en depressieve klachten?  Bel 06 – 50 912 376.

Ik verzorg ook lezingen over diverse onderwerpen.

Wanneer jij chronische (ernstige) medische klachten hebt wordt geëist dat je deze laat controleren- en eventueel behandelen door een reguliere arts anders wordt de behandeling bij het Taoïstisch Gezondheidsinstituut direct gestaakt. 

logo

Ik ben aangesloten bij het NIBIG en geschillencommissie en voldoe aan alle eisen die gesteld worden aan therapeuten volgens de wet WKGGZ.