Gerard WoutersAl 26 jaar mag ik mensen helpen met deze bijzondere methode die ik heb ontwikkeld naar aanleiding van een opleiding van een Taoïstische leraar. De methode onderscheid zich door de combinatie van een fysieke en mentale behandeling. Daarbij worden diverse levensprocessen uitgelegd waardoor mensen veel beter inzicht krijgen wat hun overkomt en welk onbewust aangeleerd gedrag daarvan de oorzaak is waardoor het heel simpel opgelost kan worden. Daarbij kost het geen enkele inspanning van de cliënt om deze verandering teweeg te brengen omdat die verandering in het onderbewustzijn plaatsvind en vanzelf geïntegreerd wordt in het dagelijkse leven. Hierdoor wordt het leven veel simpeler en duidelijker.

Ervaringen van cliënten met de Niranam Methode.  (™ )

Dinsdag 14 januari 2020

Man met veel kennis en ik weet niet precies hoe hij het doet. Maar het werkt voor mij!
Jenny Dekker

Dinsdag 7 januari 2020

Yvonne LokkersGeen last meer van mijn nek, hoge rugpijn en heup die al 38 jaar blokkeerde. Werkelijk een fantastische behandeling! Deze man doet wat niemand anders kan. Ben diep onder de indruk van zijn kunnen . Echt een dikke 10+

Yvonne Lokkers

Woensdag 24 april 2019

Vanessa KoomenNa een behandeling waren bijna al mijn fysieke klachten verdwenen. ik heb fibromyalgie en bijna altijd pijn daarvan. En ook heel vaak migraine, pijn in mijn nek en schouders na een whiplash.

Wat heerlijk om verlost te zijn van de pijn!
ik heb veel meer energie en voel me veel gelukkiger!

Het heeft ook effect op mijn burn-out. Gerard weet bij mij dingen zo te plaatsen dat ook die klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Ik pieker veel minder en voel me zeker minder belast.
Ik heb letterlijk na de behandeling meer ruimte gekregen.
In mijn hoofd en in mijn lijf!

Ik doe nog een aantal behandelingen en dan is het klaar.
Op naar een pijnvrij en happy leven 1f642

Groetjes,
Vanessa

Vrijdag 1 juni 2018

Ik ben uit het enorme diepe zwarte gat, en de toekomst ligt weer open voor mij  dankzij Gerard

Ik ben een vrouw van 51 jaar en liep al een jaar of 7 de deur plat bij de GGZ.

Rita Pieter de JongIk heb daar verschillende therapieën gehad, alleen en in een groep, 1 keer in de week en 3 dagen in de week, van oppervlakkig naar heel diepe therapieën. Veel verschillende afdelingen had ik gezien.

De GGZ gaf aan dat ik eigenlijk langdurig opgenomen zou moeten worden om met me aan de slag te gaan, maar die therapie was wegbezuinigd en bestond niet meer. De GGZ heeft me toen gedag gezegd. Wat nu. Ik werd steeds `slechter`. Ik was al die jaren suïcidaal en dat gaf enorm veel spanning in het gezin.

Op een dag dat ik een hele slechte dag had, heeft mijn man in pure paniek Gerard Wouters gebeld. We hadden zijn naam van een kennis, die hele goede ervaringen heeft met Gerard.

We konden gelukkig al heel snel terecht. Het was 170 kilometer rijden, maar we hadden het er graag voor over. Als het maar de goede kant op zou gaan met ons leven. Mijn man besloot ook om de sessies bij Gerard te gaan volgen.

We zijn vier keer geweest en ik moet zeggen dat het leven een stuk aangenamer is geworden. Wat de GGZ nooit voor elkaar heeft gekregen is Gerard in vier sessies gelukt.

Ten eerste is mijn lichaam niet meer pijnlijk. Gerard heeft mijn lichaam weer losgemaakt.

Het belangrijkste is dat ik weer plezier heb in het leven. Elke dag was een gevecht om te overleven, maar ik kan nu de mooie dingen van het leven zien en de natuur weer waarderen.

Ook heel belangrijk is dat het rustig is in mijn hoofd. Ik was hele dagen aan het piekeren en kreeg geen rust in mijn hoofd, dat is nu helemaal weg. Het is rustig in mijn hoofd en kan daardoor ook beter ontspannen.

Ik had veel dwanggedachten en die zijn ook weg. Heerlijk. Niet altijd maar verder denken dan nodig is en niet aldoor de doemscenario´s voorbij laten komen.

Ook de dwanghandelingen zijn weg. Ik waste wel 50 keer per dag mijn handen, maar ik kan nu een poos iets doen, verschillende dingen vastpakken en niet ondertussen mijn handen hoeven wassen.

Ik was heel sterk bezig om elke dag de huiskamer en de keuken te poetsen, hele dagen lang. Dat nam zoveel tijd in beslag, dat ik vergat om bijvoorbeeld de slaapkamer te stoffen. Nu zit er structuur in.

De ene dag de woonkamer, een andere dag de keuken, weer een andere dag de slaapkamer, enz.

Ik hoef niet meer dwangmatig in de woonkamer bezig te zijn. Ik kan ook beter aanzien als er wat stof ligt of rommeltjes op de grond of zo. Ik kan het opruimen/stoffen laten liggen.

Ik neem meer tijd voor mezelf. Ik was helemaal op tilt geslagen en mocht van mezelf geen vijf minuten tijd voor mezelf nemen. Niet even zitten om een bakje thee te drinken of zoiets, maar snel een glas water (hoef ik niet te wachten tot het afgekoeld is) en weer verder. Nu pak ik soms een boek en ga een poosje lezen. Ik ben gek van boeken, maar stond het mezelf niet toe om ze ook te lezen.

Of ik ga lekker in de tuin zitten, of iets anders leuks doen.

Ik vind überhaupt dingen weer leuk om te doen. Ik was helemaal kwijt wat ik leuk vond om te doen, want ik mocht ze van mezelf toch niet doen.

Nu er meer structuur in mijn leven is, heb ik meer tijd/gun ik me meer tijd om het wandelen op te pakken. Ik wilde dat eigenlijk al heel lang, maar als ik eraan dacht was het me al teveel. Nu loop ik lekker zonder gedachten, al genietend van de natuur, met het stof en rommel nog in huis, een paar uur.

Wat ook een fijne bijkomstigheid is, is dat ik me minder aantrek van de mening van anderen.

Ik vertelde al dat ik aan het wandelen ben. Tot 8 weken terug durfde ik geen hemdje aan als het warm was, ook niet in de tuin of in huis. Wie weet wie mij zou zien. Ik ga nu wandelen in een hemdje en het maakt me niet uit wat anderen daarvan denken. Dit ben ik en niets anders.

Gisteren toen ik aan het wandelen was realiseerde ik me dat ik ook niet durfde te wandelen omdat ik dan de straat op moest. Ik bleef het liefst thuis, deed liever geen boodschappen alleen, en ontmoette het liefst geen mensen. Ik wilde niet mijn comfortzone uit, alle nieuwe situaties waren eng en hoe zou ik dan moeten reageren. Mijn man moest met mij mee als ik ergens naartoe moest. Geen andere route naar de winkel nemen, altijd dezelfde route.

Nu loop ik op straat, ontmoet mensen, ben ik nieuwsgierig naar nieuwe weggetjes om te lopen, enz.

Het is een lang verhaal, maar voor mijn gevoel heb ik nog niet alles verteld. Mijn leven (en daardoor ook het leven van mijn man en onze kinderen) is zo enorm veranderd. Dat is met geen pen te beschrijven. Ik kan weer functioneren, ons gezin hoeft niet bang meer te zijn als ik niet thuis ben of iets later thuiskom (ze is toch niet naar het water om zichzelf te verdrinken) en ik hoef me niet schuldig meer te voelen door alle stress die ik in het gezin veroorzaak.

Ik ben uit het enorm diepe, zwarte gat en de toekomst ligt weer open voor mij. Heerlijk.

Ik kan niet beschrijven hoe dankbaar ik mijn man ben dat hij gebeld heeft en Gerard dat hij in 8 weken mij mijn leven terug heeft gegeven, die ik al jaaaaaren kwijt was!

Een dankbare groet van Rita de Jong

Zondag 14 mei 2017

Kreeg van het weekend de volgende mail:

Ik wil mijn verhaal graag met jullie delen.

Kim DriessenEen paar jaar geleden kon ik niet langer dan een kwartier lopen zonder pijn, ik had de stempel HNPP gekregen, een zenuwaandoening die in het DNA aantoonbaar is. Ik had elke dag pijn in mijn lichaam, armen en benen. Ik heb allerlei onderzoeken gehad, sport fysiotherapie-, en ik ben zelfs gestart met een revalidatie traject. Alles zonder resultaat.

Hierna kwam ik zelfs in een burn-out terecht, mede door persoonlijke gebeurtenissen, iets wat ik nooit meer mee wil maken.

Een goede vriend van mij heeft mij toen naar Gerard gestuurd waar ik de training in 4x gedaan heb bij Gerard thuis. Na de training is er bij mij veel los gekomen, waarna ik in een flink ontwikkelingsproces terecht gekomen ben wat niet gemakkelijk was. Nu kan ik zeggen dat het heel goed met me gaat, zowel fysiek als mentaal.

Mijn hooikoorts waar ik al 5 jaar mee liep is verdwenen. Ik ben veel minder gaan denken, als iemand mij dit een paar jaar geleden had gezegd had ik het niet geloofd, ik minder denken?

Ook mijn pijn is helemaal weg, soms zit het weer wat vast hier en daar en dan is een fysieke behandeling van Gerard weer genoeg om dit los te maken.

De behandeling van Gerard werkt ook later nog door, je lijf gaat zelf aan het werk en alles lijkt vanzelf op zijn plek te vallen. Klinkt ongelofelijk maar ik ervaar het nog elke dag. Loslaten is helemaal niet moeilijk, als je maar weet hoe! Uiteindelijk doe je het allemaal zelf maar soms heb je een duwtje nodig, letterlijk en figuurlijk!

Voor alles wat je loslaat komt iets nieuws terug!

Groetjes, Kim.

Woensdag 12 april 2017

Hoi Gerard, Je behandeling is bijzonder. Het resultaat is erg goed. Succes verder. Je tarief was achteraf het meer dan waard! Voor een mooi avond feesten. In het briefje zat 100,- !!  

Jammer dat er geen afzender op stond, dan had ik je even hartelijk kunnen bedanken!

Zaterdag 11 maart 2017

Hai Gerard,

Ria BrandesNa de eerste sessie was ik na 18 jaar van m’n migraine af, ik wist niet wat me overkwam. Alsof er een last van m’n schouders werd genomen. Heerlijk wat voelde ik me licht. Binnen deze 4 sessies kwam er door uitglijden w.s., een zenuw in m’n nek klem te zitten, wat een pijn. Om 8 uur belde ik en om 10 uur kon ik al terecht. De zenuw is weer goed, m’n spieren eromheen zijn zich aan het herstellen. Ik hoop dat deze man heel veel mensen bereiken gaat, dit scheelt heel veel gezoek naar de oorzaak v d pijn. Echt Gerard is goud waard.

Mvg Ria

Woensdag 8 februari 2017:  Beste Gerard

Afgelopen zomer heb ik bij jou de workshop in Uden gevolgd en het is waar wat je schrijft! Ik ben zoveel meer gaan waarnemen!

Allereerst heb ik (totaal tegen mijn daarvoor nog geldende principe) een operatie aan mijn ogen geaccepteerd en mijn zicht is nu mooi helder! Daarnaast heb ik het principe van “ontmaskeren” leren hanteren en dat maakt me krachtiger in veel situaties. Het is niet altijd leuk wat ik te zien krijg, maar kan het wel aanschouwen,,, ik hoef niet meer mee te reageren en laat me niet zo makkelijk meer van mijn plaats stoten.

Heerlijk wat er voor een kracht is vrijgekomen sinds ik de workshop bij jou gevolgd heb!!! Die kracht die vrij komt is soms niet altijd even mooi verpakt, maar wel duidelijk als dat nodig is. Nee is nee. Ik durf mijn tanden te laten zien. En ik zeg nu gewoon dat ze mijn agressie niet moeten verwarren met geweld en dat mijn passie en vuur best gezien mogen worden.

Dankjewel!!

Annemieke

Enkele reacties van klanten naar aanleiding van de FOTY Award 2016:

Bereidheid om te luisteren en met mij te werken. 2016-03-31

Gerard heeft mij in het begin heel erg geholpen om over mijn fysieke problemen heen te helpen. Vervolgens hebben wij contact gehouden en zijn we verder gaan werken om enkele andere klachten aan te pakken die ten grondslag lagen aan die fysieke klachten.

Toppie 2016-03-25

Gerard is mee levend en staat altijd klaar en hij is goed in wat hij doet, hij heeft veel mensen geholpen en ik heb zelfs mensen naar hem door verwezen.

Vakkundig therapeut 2016-03-24

prettige en goede ervaring met Gerard, goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, behandeling is prima, een behandeling die snel en effectief werkt, deze beveel ik zeker aan iedereen aan!

Iemand die vakkundig is 2016-03-20

Prettig persoon in omgang die zeer vakkundig is in zijn vak en heel makkelijk is in afspraken maken.

Een snelle, langwerkende oplossing voor je problemen 2016-03-17

Geen uren praten, geen heel verleden opgraven, en toch verwerking van gebeurtenissen en hoe hier in de toekomst mee om te gaan.

Gedreven 2016-03-17

Gerard is zeer gedreven om mensen te helpen met hun probleem. Komt snel tot de kern van de zaak en wind er geen doekjes om.

Altijd zichzelf en bijzonder in zijn doen 2016-03-10

Hij heeft mijn wereld totaal op zijn kop gezet destijds. Nu jaren later heb ik nog steeds profijt van zijn behandelingen! Heb al diverse mensen doorgestuurd!

Bewustzijn verruimend 2016-03-09

Een gepassioneerd iemand die met veel liefde zijn vak uitoefent.

Onorthodox, doeltreffend, waardevol 2016-03-09

Aandacht in optima forma. Het resultaat zie je terug in welbevinden, denken, voelen en handelen.

Rots in de branding 2016-03-09

Gerard gaat zeer strak te werk, komt snel tot een analyse en handelt hier dan ook naar. Hij luistert naar je en neemt jouw oordeel mee in zijn behandeling. Daarmee is tevens zijn prijs/prestatie verhouding in evenwicht. Een behandeling van Gerard, welke dan ook heeft altijd het beoogde effect.

Groot, sterk, knuffelbaar 2016-03-09

Er is een enorme verbetering van een aantal klachten die ik heb, het is bijzonder dat er zonder dat je er bewust mee bezig bent, dingen veranderen. Ik vind het mooi dat Gerard rekening houdt met mensen die niet zoveel geld te besteden hebben, zodat ze toch de behandelingen kunnen volgen.

Leave the past 2016-03-09

Dat je denkwijze zo anders wordt na 4 sessies. Amazing. En je hoeft er niets voor te doen………

Anoniem 2016-03-06

Ik was in 5 behandelingen van mijn klachten af. Waar ander therapeuten al jaren mee bezig waren en nog steeds niet op gelost hebben. Dat loste hij in 5 behandelingen op. Datzelfde geldt voor de lichamelijke klachten, waar andere fysio behandelaars ook al jaren mee bezig waren, en het mooiste, het is ook nog blijvend het resultaat wat hij met je behaalt Hij kijkt naar het hele plaatje geld, lichamelijk. verleden, geestelijk, lichaamstaal en het gedrag dat daar aan vast zit en je non verbale communicatie, wat je uitstraalt naar anderen toe. Het heeft mijn leven voor 180 graden omgedraaid en de kwaliteit van mijn leven is voor 1000% verbeterd. Je krijgt meer in zicht in je zelf en hoe anderen op je reageren en zo kan ik wel door gaan. Hij is een topper in zijn Vak gebied. Wat hij doet moet echt bekender worden. Hij kan zo veel mensen blij maken en hun kwaliteit van leven verbeteren.

Effectief, grondig, snel en wonderbaarlijk 2016-02-29

Gerard heeft de unieke kracht om mensen snel van hun fysieke klachten af te helpen doordat hij het probleem bij de kern aanpakt en samen met je oplost, zowel fysiek als psychisch. Deze combinatie zorgt ervoor dat klachten weggaan en wegblijven. Hij maakt op een heldere manier inzichtelijk hoe en waarom je klachten ontstaan zijn. In de westerse wereld zijn we door de eeuwen heen het contact met ons lichaam en het universum kwijtgeraakt waardoor mensen niet hun ideale levenspad bewandelen, leven in angst, teveel denken (in hun hoofd zitten) en (fysieke) klachten ontwikkelen. Dit lijkt in eerste instantie misschien zweverig maar dit is het zeer zeker niet. Sterker nog, een nuchterder persoon dan Gerard zul je niet snel tegenkomen. Deze kennis en inzichten zorgen ervoor dat je leven simpeler en plezieriger en zou iedereen tot zijn beschikking moeten hebben. Als je de kans hebt bel Gerard voor een afspraak!

To the point 2016-02-25

Gerard kijkt naar de oorzaak waarom dingen ontstaan i.p.v. de kwaal te behandelen. Meestal heeft deze manier van werken een lang traject tot gevolg. Gerard’s behandelmethode is echter zeer doeltreffend waardoor ik in 4 behandelingen van mijn burn-out af ben. Ik had er al een jaar mee gelopen bij diverse therapeuten o.a. psychologen.

Door Niranam eindelijk van mijn chronische pijn af

Door Karin van Thijn 23 jun 2011, 21:21

Hoe Gerard Wouters mijn leven volledig heeft veranderd!

Zelf heb ik vaak wonderen zien gebeuren bij mensen, maar had altijd het idee dat dit niet voor mij was weggelegd toch is het onvoorstelbare ook mij overkomen, lees mijn verhaal maar en oordeel zelf.

Sinds 1994 kampte ik met vreselijke pijn in mijn bekken vooral aan de linkerkant van mijn lichaam, de pijn was dusdanig dat ik amper nog kon lopen en het verzorgen van mijn gezin was een hele opgave, ook mijn paard die ik toentertijd nog had berijden en verzorgen was een straf in plaats van een zege.

Dus naar de dokter, de huisarts dacht misschien een bevalling of zwangerschap? nou dat was het niet, mijn jongste zoon was op dat moment 10 jaar oud dus dat was uitgesloten, dan maar verwijzen naar het ziekenhuis en daar de nodige scans en onderzoeken ondergaan, uitslag bekkeninstabiliteit een hoop pijnstillers en fysio.

Dit is jaren doorgegaan bij alles wat ik deed keuzes maken uiteindelijk met veel hartzeer mijn paard weg moeten doen omdat het niet meer mogelijk was haar de nodige beweging te geven was dat in mijn ogen niet eerlijk tegenover het dier dus een goed tehuis gezocht en daarna een diep gat waar ik in viel.

In 2007 kreeg ik ongeluk waarbij ik mijn linkerknie verbrijzelde dus de nodige operaties ondergaan en jaren revalidatie, het grootste probleem was dat het mijn gezonde sterke been was die nu in elkaar lag en ik mijn bekken links zwaar moest belasten om te leren lopen, met als resultaat een afgeklemde zenuw in mijn bekken, de pijn werd dusdanig dat ik op de oxicontin (morphine) werd gezet om nog enigszins een leefbaar leven te houden, maar inmiddels was het leven voor mij niet meer leefbaar, na een totaal mislukte zenuwblokkade in het ziekenhuis werd mij medegedeeld dat ik de rest van mijn leven in een rolstoel moest gaan doorbrengen om het beetje mobiliteit dat ik nog had te behouden.

Dat was een beetje de voorgeschiedenis; Na op een dieptepunt te zijn beland waarin ik het niet meer zag zitten kwam het zogenaamde toeval om de deur kijken,

Ik zat een paar weken geleden op mijn computer en was mijn mail aan het bekijken, ik kijk eigenlijk nooit in mijn spam box maar deed dit nu wel ik vond een mailtje van een forum waar ik lid van was en begreep niet waarom hij in mijn spam box zat, ik opende hem en werd doorgelinkt naar een verhaal van een man die op wonderlijke wijze was genezen van jarenlange pijn en invaliditeit, ik werd erg nieuwsgierig naar de therapie maar dacht bij mijzelf dat zal wel aan de andere kant van het land zijn waar de therapie word gegeven en daardoor voor mij onbereikbaar, tot mijn verbazing was het bijna naast de deur, ik heb meteen kontakt opgenomen om een afspraak te maken ik had tenslotte niets meer te verliezen, na een mailtje gestuurd te hebben met een korte omschrijving van mijn bekkeninstabiliteit naar Niranam kreeg ik meteen bericht terug, daarin kreeg ik als antwoord dat dat altijd een achtergrond heeft van misbruik en of mishandeling in de

jeugd, ik moet eerlijk zeggen dat ik daar erg van schrok want hoe kan hij dat nou weten, maar goed ik ben naar Gerard toegegaan en ongelofelijk maar waar, na een sessie was de pijn 80% minder ik kon het bijna niet geloven.

Hoe werkt het Gerard zet eerst je lichaam in balans en ziet aan de problemen die je hebt waar de oorzaak vandaan komt, daar gaat hij mee aan het werk, hij zet je lichaam in balans en gaat met jouw aan het werk om de geest weer in balans te zetten, ik ben nu 3 keer geweest het is onvoorstelbaar maar tot de dag van vandaag heb ik geen pijn ik kan weer lopen, slapen en zie de dingen nu anders.

Ook mijn broer een hartpatiënt is bij hem geweest en ook hij voelt zich vele malen beter, ik kan het wel van de daken schreeuwen ( doen we maar niet want straks val ik er nog af)
Als iemand interesse heeft om het concept te lezen dan is hier de link, hou mij ten goede dit is niet om reclame te maken maar puur omdat ik vind dat dit toegankelijk moet zijn voor iedereen.

http://www.taoistisch.nl Ik hoop dat één van jullie bij deze behandeling baad heeft, dat is de reden waarom ik dit stuk heb geschreven.

Groetjes Karin van Thijn

Bron: www.niburu.nl/forum/viewtopic.php?f=26&t=1507&sid=ec83bcc8cd8a78f6b6bad209787ec576

“En toen was daar Gerard!”

Het klinkt een beetje als:”and then there was light”, meestal komt er dan een “halleluja” achteraan. In Nederland zijn we daar te nuchter voor, maar in bijvoorbeeld Amerika zou er een triple halleluja achteraan komen.

De Niranam-methode, nooit van gehoord. Gerard Wouters, nooit van gehoord. Tot dat artikel in de Westerpost en toen heb ik er maanden overheen laten gaan. Nu achteraf zeg ik, wat een verloren tijd!

Mijn naam is Gonny, ik ben 57 jaar en ik ben chronisch pijnpatiënt. Mijn ziektebeeld is (was) als volgt: vanaf mijn 16e hoofdpijn, vanaf mijn 28e aangezichtspijn, vanaf mijn 32e darmklachten na een ernstige colitus ulcerosa, vanaf mijn 34e een zwakke pijnlijke rug, na een herniaoperatie, Vanaf mijn 27e pijn, ontstaan in de linkerschouder en zat de pijn na 20 jaar door mijn hele lichaam, letterlijk van top tot teen.

Uiteindelijk werd er door een reumatoloog de naam “fibromyalgie”aan gegeven, wat zoveel betekent als pijn in de weke delen (spieren, aanhechtingen, pezen). Zelf noem ik het spierreuma. Door al deze pijnen, het doodmoe zijn en het constant inleveren van “kunnen”, liggen de depressies natuurlijk op de loer.

Op 9 oktober dit jaar naar de huisarts voor antidepressiva en toen ik wéér met een tas vol medicijnen van de apotheek thuiskwam, dacht ik weer aan het artikel, dat kennelijk in mijn onderbewustzijn was blijven hangen. Website opgezocht, Gerard gebeld en kon ik, toeval bestaat niet, meteen de volgende dag komen.

Die vrijdag 10 oktober 2008 werd alles anders. De antidepressiva liggen nog onaangebroken in het doosje. De pijnmedicatie is van 300mg naar 150mg per etmaal gegaan en probeer ik nog verder af te bouwen. Ook de direct op het zenuwstelsel werkende medicijnen tegen de aangezichtspijn gebruik ik al minder van.

Ik heb door de jaren heen al zóveel geprobeerd aan alternatieve geneeswijzen en ik heb het hele reguliere medische circuit doorlopen, inclusief psycholoog en psychiater, zonder veel resultaat of soms heel tijdelijk iets van verlichting.

“En toen was daar Gerard!”, driewerf halleluja! Bij de eerste behandeling heb ik vreselijk gehuild. Het was alsof de sluizen open werden gezet en alsof al het verdriet, boosheid en frustratie er in één keer uitkwamen. En dat was nog alleen maar door de fysieke behandeling. Daarna praat hij ongeveer 2 uur aan een stuk, en doordat al de energiebanen van je lichaam zijn opengebroken, wordt het allemaal als vanzelf in je onderbewustzijn opgeslagen en echt waar, op het moment dat je het nodig hebt, popt het zo in je hoofd en kun je er naar handelen. Het is een wonderbaarlijke methode en kan ik het iedereen aanraden die pijn heeft, moe is, bang is, verdriet heeft, angstig is, zich wegcijfert, zich ongewenst voelt, overspannen of depressief is, een traumatische ervaring heeft gehad, etc.etc.

Ik ben in ieder geval dankbaar en blij, omdat ik nu in mezelf geloof, ik voel weer de lust om te leven en heb over de hele linie genomen veel minder pijn. Ik ben nu 4 keer geweest en hoef niet meer terug te komen, ongelooflijk maar waar! Alleen als ik denk dat er weer iets scheef zit, kan ik altijd langskomen en zet Gerard dat in 10 minuten weer recht.

Lieve Gerard, mijn dankbaarheid grenst aan de hondsdolheid, ik ben blij en gelukkig en ga samen met mijn liefste met volle teugen genieten van het leven.

Het voelt weer goed. Ik hoop en wens dat jij nog veel, heel veel mensen zult mogen helpen en dat de Kosmos, Boeddha, Allah, Jahweh, God en alle engelen jou hierin zullen bijstaan, begeleiden en beschermen.

Liefs van Gonny van Zuijlen.

Het is niet te geloven, maar het werkt echt!

Hoi Gerard,

Het is soms niet te geloven, maar wat jij mij hebt bijgebracht werkt echt!

Natuurlijk is het niet zo dat ik nu alleen maar zingend door het leven loop integendeel.. af en toe kan ik  nog flink huilen maar niet omdat ik me ongelukkig voel maar meer door emotie van wat ik de laatste tijd (voor mezelf) heb doorgemaakt.

Gisteren heb ik mijn moeder gesproken aan de telefoon. Weer was er commentaar over mijn gedrag en ik kaatste het terug naar haar. ‘k Vond het best moeilijk want het kwam voor mijn gevoel hard over. Mijn moeder is een lieve vrouw die veel voor haar kinderen over heeft maar de vervelende gewoonte heeft je flink in de put te praten door je steeds maar duidelijk te maken dat je het helemaal verkeerd doet. Ik hield voet bij stuk en maakte het haar probleem. Dezelfde avond belde ze me terug om te zeggen dat ze vond dat ik toch op de goede weg zat en ze bood een beetje haar excuses aan.

Voel me trouwens over het algemeen een stuk beter.

Heb ook het gevoel dat ik een heleboel situaties beter aan kan en mezelf niet zo vaak meer de schuld geef als er iets niet loopt. Ik kreeg gisteren een brief van mijn werkgever met het verslag van mijn beoordeling over 2004. Alleen maar positief en dat voelde ook goed.

Ja Gerard, je gesprekken hebben meer impact op me dan ik verwacht had. Ik ben er erg blij mee. Dat wilde ik je even mailen.

Fijne week verder en groetjes,

Petra

Het is gelukt Ik heb de baan die ik zo graag wilde!

Hoi Gerard,

Ik heb ontzettend veel aan je adviezen, het lijkt er op dat ik het steeds vaker leer toe te passen en steeds meer op z’n plaats valt gewoon omdat ik bepaalde zaken laat voor wat het is. Ik zie meer signalen en hoef niet meer uren te denken alvorens ik tot een beslissing kom.

Ook begrijp ik mensen en hun gedrag beter. Je hebt me heel veel inzicht gegeven doordat je aangaf dat veel reacties van mensen voort komen uit angst. Soms en zeker in het begin  had ik er juist moeite mee dat ik dat opeens beter zag en voelde. Wat  oordelen mensen veel en wat handelen ze veel vanuit hun ego. Ik wil niet meer mee in die malle molen.Ze zijn zo hun geluk aan het najagen en alles in hokjes aan het plaatsen. Als mensen in mijn bijzijn zo praten of mij het gevoel geven dat bepaalde dingen zo horen dan voel ik soms verzet. Ik wil ruimte, mezelf zijn.

Soms voel ik me anders en dat vind ik wel eens vervelend maar ik denk dat het beter gaat als ik me hier op een gegeven moment sterker in ga voelen. Het enige wat ik soms afvraag, ga ik nu de goede weg? ben ik niet te passief. De tijd zal het wel leren. Ik ben in ieder geval rustiger. Ik heb nog wel dagen dat het niet goed gaat maar ik ga nog steeds vooruit.

Ik ben heel benieuwd naar je boek!

Sandra

Mijn hersenen kwamen tot rust en mijn leven ook.

Ik ben een vrouw van 48 jaar en was altijd zo onzeker als wat, had rugklachten, kon niet goed uit mijn woorden komen, en mijn hersenen deden 200 kilometer per uur, 24 uur per dag, buitengewoon vermoeiend!

Via mijn zoon ben ik bij Gerard Wouters terecht gekomen. Mijn rugklachten, vastzittende  bekken, onzekerheid, spraakstoornis, en mijn overactieve denkproces zijn drastisch verminderd nadat ik bij het Taoïstisch gezondheidsinstituut in behandeling ben geweest. Het lijkt nu wel of ik helemaal niet meer hoef te denken en ik onthoud nu alleen maar wat echt belangrijk is. Dit heeft mij een enorme geestelijke rust gebracht.

Ik kan niet goed uitleggen wat hij precies doet, maar ik weet wel dat ik voor 100 % ben opgeknapt. Ik zit veel lekkerder in mijn vel en voel mij niet meer onzeker. Ik had mij bijvoorbeeld al van jongs af aan voorgenomen om niet meer naar school te gaan of een cursus te gaan volgen, want ik haatte school. Het is nu dus toch zover gekomen dat ik een cursus ga volgen. Dat is iets wat voor mij normaal ondenkbaar was, maar je ziet het ik ga toch terug naar de klas en met plezier.

Mijn rugklachten zijn nu helemaal over en ik voel mij een compleet ander mens.

Jolanda

Mijn zoon wil weer leven.

Toen het meisje van mijn achttienjarige zoon het uit maakte was hij hier zo kapot van dat hij niet meer wou leven. Na twee zelfmoordpogingen en zijn verblijf van drie weken in een inrichting, was ik helemaal radeloos. Zeker toen hij weer thuis was en ik ontdekte dat hij nog steeds zelfmoord wilde plegen.

Mijn zus had van een vriendin een foldertje van het  Taoïstisch gezondheidsinstituut Wouters een mailtje gestuurd over onze situatie. Wij konden meteen die zelfde avond nog langskomen en hebben dat ook gedaan.

Wij hebben onze zoon daar achter gelaten en een paar uur later weer opgehaald. Het verschil was direct te merken. Hij was erg verbaast over hoe Gerard begreep wat hij doormaakte en wat hij hem daarover vertelde.

Inmiddels zijn we 3 weken verder, is onze zoon aan het solliciteren en heeft hij al weer een vriendinnetje. Wij waren drie weken geleden nog radeloos en nu zien wij weer een toekomst voor onze zoon. Een dankbare moeder

Jetty

Er is leven na een scheiding!

In een fase waarin ik ging scheiden, onder tijdsdruk nieuwe huisvesting moest zoeken en van baan moest veranderen, bemerkte ik dat het lichtje bij mij langzaam maar toch zeker aan het uitgaan was.

Via een relatie kwam ik in contact met het Taoïstisch Gezondheidsinstituut en Gerard Wouters. In eerste instantie dacht ik, dat heb ik niet nodig, ik kom er zelf wel uit. Kennelijk komt de fase dat je rijp bent voor de Niranam methode vanzelf boven. Althans zo voelde het bij mij.

Op een gegeven moment belde ik gewoon voor een afspraak. Met een  houding van “nooit geschoten is altijd mis” ging ik erheen. Het werd een goede sessie, het bleek uiteindelijk zo simpel.

Mij heeft dat weer flink wat energie én rust gegeven. Ik had het gevoel weer stevig(er) in de wereld te staan. Er moest nog wel het één en ander opgeruimd worden, maar dat voelde alsof het vanzelf ging. In  mijn beleving keerde het tij in mijn leven.

Een half jaar later terugkijkend is er veel gebeurd, maar alles kwam naar mij toe, waaronder een huis en een nieuwe relatie.

Wat we gedaan hebben is een ervaring die de lezer zelf moet gaan ervaren op het moment dat hij / zij er klaar voor is. Ook dat moment komt naar je toe.

Ik ben nu heel gelukkig en heb weer het gevoel dat ik leef!

Martin

Het verleden vol frustraties is nu een afgesloten boek.

Ik ben een man van 49 jaar en was vanaf mijn jeugd al erg onzeker. Had weinig lef en een behoorlijk minderwaardigheidscomplex, durfde in mijn  jeugd niet eens naar een meisje te kijken. Op het werk was ik altijd het probleem en het middelpunt van pesterijen. Vooral leidinggevende personen voelde dit feilloos aan en speelde erop in. Meldde mij daarom ook wel eens ziek, omdat ik er eigenlijk niet meer goed tegen kon. Heb in verschillende bedrijven zeven reorganisaties meegemaakt en was altijd bij degene die gedwongen ontslagen werden. Dit leverde mij een behoorlijke faalangst op en ik voelde mij daarom mislukt.

Ik heb op aanraden van mijn zoon contact opgenomen met Gerard Wouters van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut. Hij heeft mij de andere kant van mezelf laten zien en ervoor gezorgd dat ik het “boek van alle oude frustraties” kon afsluiten en de nieuwe Rogier geboren kon laten worden. Nou tot mijn stomme verbazing is dat uitstekend gelukt. Ik ga nu als een herboren mens door het leven en voel mij niet meer minderwaardig aan anderen. Zie de toekomst nu weer zonnig tegemoet. Ook in de rest van het gezin is een totale rust ontstaan en ik voel mij hier erg gelukkig bij.

Vlak na de sessie werd ik uitgenodigd om mijn tekenwerk te exposeren. Dit is tot nu toe altijd mijn hobby geweest, maar ik zou dat heel graag professioneel willen doen. Probeer dit ook al jaren voor elkaar te krijgen, maar tot nu toe zonder resultaat. Dus misschien komt nu zelfs mijn droomwens wel uit.

Gerard ik ben je eeuwig dankbaar!

Rogier

Na jarenlange onzekerheid nu aandacht van meisjes.

Mijn naam is Rene en ik ben 21 jaar. Ik ben altijd onzeker geweest en durfde nooit direct antwoord op vragen te geven in de angst dat ik het verkeerde zou zeggen en in de problemen zou komen. Ben in het verleden al drie keer door een groepje jongeren in elkaar geslagen. Ik heb ook nooit veel aandacht gekregen van meisjes, omdat ik nooit mijn mond durfde open te doen. Sterker nog als een meisje mij aansprak dan kroop ik in mijn schulp en durfde niets meer te zeggen.

Ik heb mezelf +/- 5 jaar lang bijna kapot geblowd en leek uiteindelijk wel een wandelend lijk. Heb al diverse therapeuten gezien en ben ook al drie keer bij Slachtofferhulp geweest. Mocht allemaal niet baten totdat ik Gerard Wouters tegen kwam. Nadat hij mij had behandeld stond mijn hele leven op z’n kop. Mijn angst en onzekerheid verdween als sneeuw voor de zon, door te stoppen met constant maar te denken aan morgen en te piekeren over van alles en nog wat. Blowen doe ik nu ook vrijwel niet meer.

Ik hoef nu niet meer na te denken bij wat alles ik zeg en zeg gewoon wat ik denk en voel. Het is in mijn hoofd veel rustiger geworden en nu krijg ik ook meer dan voldoende aandacht van meisjes, iets wat ik nooit eerder heb gehad.

Mijn leven is ingrijpend veranderd en daar ben ik erg blij om.

Rene

De eerste stap naar een nieuw begin.

Ik ben een vrouw van 36 met een kunstbeen en was daardoor altijd erg onzeker. Ben daar veel mee gepest en moest mezelf altijd bewijzen. Ik sprak niet over mijn problemen, maar kropte alles op. Er zijn toen wat dingen voorgevallen in de privé sfeer waardoor ik toen de stap genomen heb om een gesprek te hebben met Gerard Wouters.

Hij is een persoon waar je makkelijk mee kan praten. Ik heb tijdens de sessie gehuild, gelachen en hij heeft me aan het denken gezet. Hij vertelde mij niet wat ik moest doen maar hielp mij dingen onder ogen te zien en daarmee mezelf te veranderen.

Ik hou van dansen, waaronder stijldansen maar heb het nooit aan gedurfd om dit ook te gaan doen. Ik had veel moeite om mijn handicap te accepteren.

Na het gesprek met Gerard heb ik een paar dagen later m’n stoute schoenen aangetrokken en ben naar een dansschool gegaan. Geloof het of niet, ik heb een paar weken geleden afgedanst en heb Brons met ster gehaald en daarmee bewezen dat ik veel meer kan dan ik zelf ooit dacht.Ik ga nu door voor zilver. Dat ik dit nu durf is voor mij een grote overwinning en het geeft me zoveel voldoening dat veel onzekerheden hierdoor weggevallen zijn.

Gerard je bent een kanjer.

Marja

 

Een enorme last viel van mijn schouders.

Ik ben een meisje van 18 jaar en was altijd erg naïef, te sociaal, te lief en onzeker over mezelf. Hierdoor hield ik zo krampachtig vast aan mijn relatie dat ik vaak ruzie had en mijn vriend eigenlijk min of meer verstikte. Via mijn broer kwam ik in contact met het Taoïstisch Gezondheidsinstituut en Gerard Wouters.

Tijdens de tweede sessie realiseerde ik mij dat ik onbewust door mijn onzekerheid en claimgedrag mijn relatie langzamerhand aan het kapot maken was. Daar schrok ik best wel van. Ik werd gedurende de sessie steeds bewuster van mijn claimgedrag. Ik realiseerde mij dat ik eigenlijk best de moeite waard was en begreep ook dat ik eigenlijk altijd maar bezig was het anderen naar de zin te maken om aardig gevonden te worden. Daardoor werd vaak misbruik van mij gemaakt. Wat ben ik wakker geworden.

Na de sessie had ik een heerlijk opgelucht gevoel alsof er een enorme last van mijn schouders af was gevallen. Dat was er ook letterlijk en figuurlijk, want ik liep al bijna een jaar met ernstige rug en nekklachten onder behandeling bij een Chiropractor. Mijn relatie is stukken beter geworden en mijn vriend doet nu meer moeite voor mij dan ooit om te laten zien dat hij van mij houdt.

Nadat Gerard mijn rug en nek behandeld heeft heb ik helemaal geen last meer gehad en kon ik de Chiropractor afbellen. Ik voelde me weer herboren en zo voel ik mij nu nog steeds.

Wat ben ik blij dat ik geweest ben.

Corina

Wonderen bestaan dus wel!

Wat 30 jaar fysiotherapie niet voor elkaar kreeg heeft de Niranam methode in 4 sessies wel voor elkaar gekregen. Spieren en gewrichten weer allemaal op zijn plaats en de pijnen weg. Lichamelijk heel veel beter en geestelijk zeer gegroeid. Ik kan nu i.p.v. 10 minuten zoals in de afgelopen jaren, uren lopen.

Annie

Ik vond het eerst moeilijk te geloven, maar er vindt een werkelijke verandering plaats.

Tineke

Ben hier blanco aan begonnen, maar heb er veel van geleerd en gewonnen. Hiervoor nog hartelijke dank.

Jannie

Deze methode pakt de oorzaak aan en niet het gevolg en je leert je aanwijzingen te herkennen in slechts een aantal doeltreffende sessies zodat je er voor de rest van je leven baat bij zult hebben.

Mieke.

Ik deed in oktober 2006 mee aan een groepsessie. Ik wilde toen niet meteen het enquête formulier terugsturen omdat ik nog niet wist hoe de therapie uit zou werken. Maar nu weet ik dat wel. Het gaat erg goed Ik ben mijn angsten eigenlijk helemaal kwijt en functioneer veel beter. Voor deze hulp was ik (na mijn Burn-out) zover dat ik kon werken, maar ik bleef in oude angsten en gedragspatronen hangen. Daardoor was het leven erg zwaar. Ik heb al vele therapieën gevolgd, maar dit heeft echter iets doorbroken. Allerlei angsten waar ik al heel lang mee rondliep zijn weg. Nog heel erg bedankt Gerard en veel succes met het erkend worden. Mensen gaan toch wel hun weg vinden naar jou.

Paulette

Je bent de eerste in lange tijd die mij heeft laten ervaren wat een goede houding is. Ik voel me vrij en (bijna) een ander mens, lichamelijk en geestelijk.

Cor

Deze methode brengt je terug naar de basis, leert je overbodige patronen los te laten, geeft je de handvatten om vanaf nu een heilzamer gelukkiger leven te leiden op een voor iedereen begrijpelijke manier uitgelegd.

Wilhelmina


Hi Gerard. Ontzettend bedankt voor wat je voor mij hebt betekend. Ik heb er zoveel aan, echt te gek! Ik wens je alle succes voor nu en in de toekomst. Ik vind het fantastisch wat je allemaal doet. Nogmaals heel erg bedankt.

Wilma

Hallo Gerard. Bedankt voor alle inzichten die jij mij gegeven hebt. Bedankt voor de indrukwekkende humoristische sessies. Ik vond het erg prettig dat je ruim de tijd voor mij nam. Bedankt dat ik dankzij jou een enorme persoonlijke groeispurt kon maken en dat in een maand tijd. Wat een wonder zeg! Ik voel mij nu gelukkiger dan ooit. Liefs.

Amanda

Het leven is zo veel verbeterd. Ik kan weer blij zijn ook al heb ik al 6 jaar geen contact meer met mijn oudste zoon.

Rianne

Dieper inzicht en daardoor is mijn bewustzijnsniveau verhoogd m.b.t. de universele wetten: mijn eigen celgeheugen van waaruit ik handelde en functioneerde is sterk veranderd. Voelde meteen na de eerste behandeling een nog vrijere stroom door mijn geest en lichaam waardoor ik moeiteloos dingen anders kan aanpakken en doen en nog meer in het “nu” kan leven.

Jose

De vele eye-openers tijdens de sessies waren de oorzaak dat ik anders ben gaan denken. Als gevolg dat ik anders ben gaan leven & werken; familie leven is intens – werkend leven veel effectiever. Er is meer tijd / ruimte.

Jan

Ik was erg depressief. Ik zag het leven niet meer zitten. Ik had elke dag klachten. Ik heb nu weer een goede relatie. Ben veel sterker geworden. Doe nu veel werk in de GGZ. Ben voorzitter en kan alles goed aan. Voel nu dat ik leef en waarvoor.

Janneke