Behandeling particulieren

Behandeling stress en depressie met Taoïsme

boek zet je burnout uit en je depressie afTao betekent ‘de Weg’. “elk mens heeft een levensweg, die speciaal voor hem of haar bedoeld is. Ideaal gezien loopt men zijn weg in overeenstemming met de omgeving, soepel meebewegend met de veranderingen die daarin plaatsvinden. Maar er gaat vaak iets mis, veelal in de vroege kindertijd. Mensen zijn sociale wezens en bouwen hun persoonlijkheid op basis van de ervaringen die ze opdoen in hun leven. Dit begint al vanaf de geboorte en soms zelfs al in de zwangerschap, in de buik van hun moeder. Het resultaat is tegenslag, kwaaltjes, het gevoel alsof je het nooit goed genoeg doet en erger.

 

Onbewust aangeleerd gedrag

De meeste ouders hebben het beste voor met hun kinderen maar zijn zelf ook al beschadigd door onwetendheid van hun ouders. Generaties lang kunnen op deze manier niet-passende patronen zich ontwikkelen in families die van de ene generatie op de andere worden doorgegeven, meestal onbewust. Zij handelen of maken daarom keuzes in hun leven die voor hen niet functioneel zijn en in conflict zijn met hun eigen authentieke zelf. Het gevolg is dat men verwijdert raakt van zichzelf en hierdoor tegenslag, stress en fysieke klachten ervaren. Dit kan zelfs leiden tot depressie. Bij het Taoïstisch Gezondheidsinstituut kun je op een eenvoudige manier in behandeling tegen depressie, om weer in harmonie te komen met jezelf en je omgeving.

 

Wat klanten over mij zeggen:

Na een behandeling waren bijna al mijn fysieke klachten verdwenen. ik heb fibromyalgie en bijna altijd pijn daarvan. En ook heel vaak migraine, pijn in mijn nek en schouders na een whiplash. Wat heerlijk om verlost te zijn van de pijn! ik heb veel meer energie en voel me veel gelukkiger!

Het heeft ook effect op mijn burn-out. Gerard weet bij mij dingen zo te plaatsen dat ook die klachten als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Ik pieker veel minder en voel me zeker minder belast. Ik heb letterlijk na de behandeling meer ruimte gekregen. In mijn hoofd en in mijn lijf! Ik doe nog een aantal behandelingen en dan is het klaar. Op naar een pijnvrij en happy leven 

Groetjes,
Vanessa

 

Beter in je vel met Taoïsme

Op lange termijn kunnen aangeleerde patronen zich manifesteren in een burn-out of depressie. Ben je op zoek naar een behandeling tegen een burn-out of chronische depressie? Een behandeling bij het Taoïstisch Gezondheidsinstituut helpt je definitief af te rekenen met oude belemmerende patronen. Wil je graag beter in je vel zitten en wil je graag een behandeling tegen depressie?

ik help je die patronen te ontdekken en in je eigen leven te herkennen en ze zo bewust te worden. Als je eenmaal door hebt wat voor jouw leven eigenlijk niet-passend aangeleerd gedrag is kun je dat eenvoudig loslaten en gedrag gaan vertonen wat wel bij jouw authentieke zelf past. Je voelt dan veel scherper wat wel en wat niet goed voor je is. Je krijgt namelijk een geluksgevoel bij gedrag van jezelf en van anderen in je omgeving dat wel bij je past en een negatief gevoel bij wat niet goed voor je is. Dat geluksgevoel kun je vervolgens uitbreiden door voortaan alleen nog maar dingen te doen waar je echt gelukkig van wordt en die dus passen bij jouw levensweg. Door los te laten en simpelweg niet meer te doen wat je ongelukkig maakt en ook van je medemensen in je omgeving te vragen zoveel mogelijk alleen nog maar te doen wat jou blij maakt en geen door jou ongewenst gedrag van anderen meer te accepteren.”

 

Wat kun je van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut verwachten?

opheffen fysieke blokkades Niranam behandeling Gerard WoutersTijdens je eerste afspraak inventariseer ik als eerste je klachten. Vervolgens krijg je uitleg over de behandeling: hoe het werkt en wat je kunt verwachten. Je begint met een fysieke behandeling, waarbij je spieren en gewrichten worden losgemaakt. Daarna volgt een mentale behandeling. Je kunt een burn-out voorkomen, maar ook depressie en werkstress. door de patronen die je in je leven verkeerd hebt aangeleerd af te leren. Ik maak je tijdens een sessie bewust van de werkelijke oorzaak van het aangeleerde gedrag en hoe dit ontstaan is. Daarna help ik je dit weg te halen en jezelf daarmee als mens verder te ontwikkelen. Je hebt slechts vier sessies van twee uur nodig om je de filosofie van het Taoïsme eigen te maken en te breken met ongewenst aangeleerd gedrag.

Zo leer je hoe het menselijk denken ontstaat, wat het doel ervan is en hoe je aangeleerde denkpatronen kunt doorbreken. Je leert bewust om te gaan met tegenslag en hoe je hier boodschappen uit kunt halen en medische klachten kunt voorkomen. Met behulp van het Taoïsme leer je constructief om te gaan met angstgevoelens. Ook behandelen we het Taoïsme op een dieper niveau. Zo wordt reïncarnatie op een wetenschappelijk niveau behandeld en benaderen we manieren hoe het universum jou kan helpen je doelen te halen. Tijdens en na deze sessies zul je een enorm gevoel van rust en ontspanning ervaren.

Bel vandaag nog voor een afspraak 06 – 50 912 376 en ervaar zelf wat deze bijzondere methode voor jou kan betekenen