Opleiding Waarnemen

Opleiding voor dienst- en hulpverleners / therapeuten

Het Taoïsme is een filosofie die je helpt sterker in het leven te staan en tegelijkertijd de verbinding aan te gaan met jezelf en je omgeving. Met een opleiding aan het Taoïstisch Gezondheidsinstituut ga je een mentale ontwikkeling door waar je je hele leven profijt van gaat hebben. Niet alleen op persoonlijk vlak, maar ook in je werk en in relaties. Met name werknemers in de dienstverlenende sector, zoals in de hulpverlening en (thuis)zorg ervaren veel voordelen van een opleiding waarnemen volgens het Taoïsme. Hieronder lees je meer over de onderwerpen die het Taoïstisch Gezondheidsinstituut behandelt.

 

Wat wordt in deze opleiding behandeld?

De opleiding wordt gegeven in 3 verschillende modules:

Module 1: wie ben ik en waarom?  – Deze module zal 5 avonden duren en bestaat uit 9 lessen

Module 2: wat zie ik daarbuiten? – Deze module zal 4 avonden duren en bestaat uit 7 lessen

Module 3: Wat gebeurt er in de wereld en wat kan ik daarmee? – deze module zal 4 avonden duren en bestaat uit 8 lessen

gelaatkunde, gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal herkennen Met deze opleiding leer je de basisprincipes van het Taoïsme en over hoe je dit dagelijks in praktijk kan brengen. De basis van een cursus is waarnemen. Zo leer je hoe het menselijk denken ontstaat, wat het doel ervan is en hoe je aangeleerde denkpatronen en specifiek gedrag kunt herkennen in gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal. Daardoor zul je beter herkennen wie je vrienden en partners zijn en of die wel echt bij jou passen. Ook ga je beter begrijpen waarom bepaalde dingen in de buitenwereld gebeuren en wat dat voor jou betekent.

Het resultaat van deze cursus is dat je veel beter gaat begrijpen wat je uitstraalt wat dat voor effect heeft op je omgeving en hoe en waarom mensen daarop reageren. Stel je voor dat je in enkele minuten zou kunnen herkennen welk gedrag/probleem jouw cliënt-verdachte-leerling-patiënt of potentiële smokkelaar heeft!

 

Wat is het voordeel voor jou van het volgen van deze opleiding:

  • Je zult veel beter herkennen wie wel en wie niet in jouw leven past als partner – vriend of kennis
  • Als leraar / lerares herken je onmiddellijk wie gepest of mishandeld wordt zodat je ze direct naar de juiste hulp kunt doorverwijzen.
  • Als beveiliger herken je direct wie van plan is om te gaat stelen in de winkel, wie problemen gaat veroorzaken in het uitgaansleven of wie bezig is met smokkel.
  • Als hulpverlener / arts / therapeut of thuismedewerkster herken je binnen enkele minuten het gedrag / probleem van je cliënt en kun je daar snel mee aan de slag.
  • Als agent – rechercheur herken je gelijk wie de dader is en kun je daarmee enorm veel tijd besparen op onderzoek.

 

Een opleiding van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut

Voor hulpverleners, therapeuten en vrouwen in dienstverlenende beroepen, zoals leraressen, thuiszorg- medewerksters, verpleegkundigen, maar ook agenten en beveiligers is deze opleiding zeer geschikt. Deze opleiding duurt 13 avonden van 2,5 uur en bestaat uit een groep van maximaal zes à zeven deelnemers, dus geef je snel op! Aanmelden kan via het e-mailadres: g.wouters@taoistisch.nl of via het telefoonnummer: 06-50 912 376.

Jouw investering voor deze opleiding is per 1 januari 2020  €  2.400,- inclusief het lesmateriaal, ofwel 3 keer € 800,- daarvoor krijg je ruim 30 uur les + het werkboek + een half jaar persoonlijke begeleiding en advies van mij.

Als je in één keer betaald dan krijg je van mij een leuke aanbieding en is je investering slechts  € 2.150,-