Aangeleerd gedrag

Onbewust aangeleerd gedrag

Veel mensen leven niet meer in overeenstemming met hun levensweg. Zij doen daarom dingen en maken keuzes in hun leven die voor hen niet functioneel zijn, en in conflict met hun eigen authentieke zelf. Mensen ervaren daardoor tegenslag, stress, geestelijke en vaak ook lichamelijke klachten.

De oorzaak van deze problematiek zit in het feit dat mensen al eeuwen lang  beïnvloed worden door mens en media, of gedrag overnemen van de mensen waarmee zij tijdens hun leven in aanraking komen. Bij veel mensen ligt de oorzaak van het ontstaan van deze problemen in het verre verleden. De persoonlijkheid van een mens wordt door de jaren heen gevormd door zijn ervaringen en de invloed van buitenaf. Bij veel mensen gaat er tijdens dit proces iets mis waardoor ze verkeerd beïnvloed worden en voor hen niet kloppend gedrag gaan vertonen of een keuze maken waardoor ze in conflict komen met hun eigen natuur.

Dit kan verholpen worden door hetgeen je tijdens jouw leven verkeerd aangeleerd is af te leren! Ik maak je tijdens een twee uur durende sessie bewust van de werkelijke oorzaak van het aangeleerde gedrag en hoe dit ontstaan is. Daarna help ik je dit weg te halen en jezelf daarmee als mens verder te ontwikkelen, al na 4 sessies van twee uur. Tijdens deze sessies zult je een enorm gevoel van rust en ontspanning ervaren.