Investering

Behandeling bij het Taoïstisch Gezondheidsinstituut

Mijn behandeling bestaat uit een aantal onderdelen afhankelijk van de optie waarvoor de klant kiest.

Optie 1.  De behandeling op 4 dvd’s met als resultaat dat jij als klant veel beter inzicht krijgt in diverse levensprocessen en daarmee bewust wordt voor je gedrag en hoe je dat afleert. De investering voor deze 4 delige dvd serie is €  197,- (tot 15 februari geld een aanbieding van € 97,-)

Optie 2. Behandeling 1- op 1 in de praktijk. 4 persoonlijke behandelsessies waarbij ook het fysieke lichaam behandeld wordt en alle emotionele blokkades verholpen worden.

Deze behandeling begint met een Taoïstische vorm van manuele therapie waardoor jij je helemaal gaat ontspannen en allerlei fysieke klachten direct verholpen worden.

Vervolgens wordt met een vorm van EMDR het onderbewustzijn gedeprogrammeerd. Het resultaat is dat verkeerd aangeleerd gedrag automatisch veranderd wordt. Daarvoor hoef je geen enkele bewuste inspanning te leveren, noch opdrachten uit te voeren of technieken aan te leren. Ook hoef je niets te vertellen over je situatie of klachten aangezien die duidelijk zichtbaar zijn in je gezichtsuitdrukkingen en lichaamstaal. Deze worden door mij benoemd en je hoeft die slechts te bevestigen, meer niet. Dit vinden klanten erg prettig omdat alle (negatieve) emoties niet herbeleeft hoeven te worden tijdens de sessies. Je hoeft slechts aanwezig te zijn en te luisteren.

Daarna volgt doormiddel van storytelling volgens de Taoïstische filosofie uitleg van allerlei levensprocessen die oorzaak zijn van jouw klachten, waardoor direct het gedrag wat het veroorzaakt heeft verwijdert en afgeleerd wordt en uitleg volgt hoe dat in het hier en nu anders te doen waardoor je omgeving (vrienden, familie & collega’s) mee veranderd. De investering voor deze behandeloptie is € 640,- (€ 160,- per sessie).

Optie 3.  (voor particulieren & bedrijfsleven) Een 3 maanden traject met uitgebreide intake, de bovengenoemde 4 behandelsessies en enkele fysieke (na)behandelingen en coachingssessies teneinde de verandering in gedrag stevig te verankeren. Je krijgt als bonus de dvd serie er gratis bij. Het resultaat is een enorme besparing op psychisch ziekteverzuim van uw werknemers.  De investering in deze behandeloptie is € 1.500,-.

Optie 4. (bedrijfsleven) 2-daagse in-company training met alle bovengenoemde opties. Het resultaat is een enorme besparing op psychisch ziekteverzuim van uw werknemers. De investering voor deze training is € 1.500,- per persoon.

Er werden al werknemers behandeld bij:
Tata steel
KLM

Een behandel sessie is ongeveer 2 uur

 

Bedrijfsleven

Psychisch verzuim kost, zo blijkt uit onderzoek jaarlijks ruim 5 miljard euro. Dat is 47.250,- gemiddeld per persoon met alle bijkomende kosten wordt dit volgens TNO X 2,2 = 103.950,- Bij uitval door depressie– en burn-out praten wel al snel over 83.000,- X 2,2 = 182.600,- per persoon. Ik kan u als werkgever minimaal 85.000,- per persoon besparen op psychisch verzuimkosten en bij een depressie of burn-out situatie nog veel meer.  

Door mij in te huren kunt u zich als werkgever dus heel veel kosten besparen op psychisch verzuim  preventie & behandelkosten van u werknemers. U kunt bij ons terecht voor  1 op 1 behandelsessies of 2-daagse training op locatie.

Er zijn steeds meer bedrijven die het nut inzien van de Niranam methode omdat het zo snel en bewezen effectief is. Verzuim schade wordt zo tot een minimum beperkt voor uw bedrijf.

Een zieke werknemer die met een depressie of Burn-out thuis zit kost u gemiddeld 1,3 t/m 3,5 jaarsalaris plus vervanging, arbodienst etcera. Dit is op te lossen bij het Taoïstisch Gezondheidsinstituut met een behandeltraject van drie maanden. Uw kunt zich dus heel veel geld, rechtszaken en / of schadevergoedingen aan werknemers besparen door het Taoïstisch Gezondheidsinstituut tijdig in te huren.