Huwelijk / Relaties

Relatieproblemen effectief oplossen

relatieproblemen oplossenEr gaan veel dingen mis in relaties door onbewust aangeleerd gedrag. Elk mens ontwikkelt vanaf zijn jeugd patronen om zich te beschermen. Maar soms hebben deze patronen een negatief effect op  relaties met anderen. Zo is het veel voorkomend dat mensen claimgedrag vertonen of beperkt communiceren binnen hun relatie. Heb jij hulp bij relatieproblemen of hulp bij echtscheiding nodig en wil jij graag je relatieproblemen oplossen? Het Taoïstisch Gezondheidsinstituut geeft effectieve relatietherapie met lange termijn oplossingen. Lees snel verder hoe het Taoïstisch Gezondheidsinstituut je kan helpen.

 

Weer nader tot elkaar komen met behulp van Taoïsme

Tao betekent ‘de Weg’, waarmee wordt bedoeld dat de mens in harmonie hoort te leven met alles wat in beweging is. Dus om zelf in balans te blijven en in evenwicht te zijn met je relaties is het goed om los te laten, mee te bewegen en bewust te leven. Met behulp van het Taoïsme wordt geleerd in harmonie te leven met jezelf en je omgeving. Je relatieproblemen oplossen met een behandeling bij het Taoïstisch Gezondheidsinstituut wordt je bewust van je aangeleerde patronen. Op die manier leer je beter te communiceren, onderling begrip te creëren en je te verbinden. Met behulp van een behandeling bij het Taoïstisch Gezondheidsinstituut ontwikkel je een relatie waarin begrip en communicatie een hoofdrol spelen. Dit heeft niet alleen voordelen voor jezelf en voor je partner, maar ook voor de kinderen. Dus zoek je effectieve hulp bij relatieproblemen of hulp bij uit elkaar gaan? Bel dan snel voor een afspraak.

 

Wat klanten hierover zeggen:

Er is leven na een scheiding!

In een fase waarin ik ging scheiden, onder tijdsdruk nieuwe huisvesting moest zoeken en van baan moest veranderen, bemerkte ik dat het lichtje bij mij langzaam maar toch zeker aan het uitgaan was.

Via een relatie kwam ik in contact met het Taoïstisch Gezondheidsinstituut en Gerard Wouters. In eerste instantie dacht ik, dat heb ik niet nodig, ik kom er zelf wel uit. Kennelijk komt de fase dat je rijp bent voor de Niranam methode vanzelf boven. Althans zo voelde het bij mij.

Op een gegeven moment belde ik gewoon voor een afspraak. Met een  houding van “nooit geschoten is altijd mis” ging ik erheen. Het werd een goede sessie, het bleek uiteindelijk zo simpel.

Mij heeft dat weer flink wat energie én rust gegeven. Ik had het gevoel weer stevig(er) in de wereld te staan. Er moest nog wel het één en ander opgeruimd worden, maar dat voelde alsof het vanzelf ging. In  mijn beleving keerde het tij in mijn leven.

Een half jaar later terugkijkend is er veel gebeurd, maar alles kwam naar mij toe, waaronder een huis en een nieuwe relatie.

Wat we gedaan hebben is een ervaring die de lezer zelf moet gaan ervaren op het moment dat hij / zij er klaar voor is. Ook dat moment komt naar je toe.

Ik ben nu heel gelukkig en heb weer het gevoel dat ik leef!

Martin

 

Een enorme last viel van mijn schouders.

Ik ben een meisje van 18 jaar en was altijd erg naïef, te sociaal, te lief en onzeker over mezelf. Hierdoor hield ik zo krampachtig vast aan mijn relatie dat ik vaak ruzie had en mijn vriend eigenlijk min of meer verstikte. Via mijn broer kwam ik in contact met het Taoïstisch Gezondheidsinstituut en Gerard Wouters.

Tijdens de tweede sessie realiseerde ik mij dat ik onbewust door mijn onzekerheid en claimgedrag mijn relatie langzamerhand aan het kapot maken was. Daar schrok ik best wel van. Ik werd gedurende de sessie steeds bewuster van mijn claimgedrag. Ik realiseerde mij dat ik eigenlijk best de moeite waard was en begreep ook dat ik eigenlijk altijd maar bezig was het anderen naar de zin te maken om aardig gevonden te worden. Daardoor werd vaak misbruik van mij gemaakt. Wat ben ik wakker geworden.

Na de sessie had ik een heerlijk opgelucht gevoel alsof er een enorme last van mijn schouders af was gevallen. Dat was er ook letterlijk en figuurlijk, want ik liep al bijna een jaar met ernstige rug en nekklachten onder behandeling bij een Chiropractor. Mijn relatie is stukken beter geworden en mijn vriend doet nu meer moeite voor mij dan ooit om te laten zien dat hij van mij houdt.

Nadat Gerard mijn rug en nek behandeld heeft heb ik helemaal geen last meer gehad en kon ik de Chiropractor afbellen. Ik voelde me weer herboren en zo voel ik mij nu nog steeds.

Wat ben ik blij dat ik geweest ben.

Corina

 

Behandeling

Het Taoïstisch Gezondheidsinstituut biedt effectieve hulp bij scheiding en hulp bij een vechtscheiding. Een behandeling bij het Taoïstisch Gezondheidsinstituut gaat volgens de Niranam-methode. De Niranam-methode is een leuke en leerzame behandeling die je leert inzicht te geven in het leven en aangeleerd gedrag. Hierdoor wordt het leven veel simpeler. Het mooie is dat je tijdens de sessies en trainingen met weinig inspanning een enorme mentale groei ervaart. Het beste is als je individueel het traject volgt. Een behandeling bestaat uit slechts vier sessies. Ik help graag bij het nader tot elkaar komen in jullie relatie of huwelijk of het probleemloos afscheid nemen van je relatie zonder ruzie.

Bel vandaag nog voor een afspraak 06 – 50 912 376 en ervaar wat ik voor jou / jullie kan betekenen.