Oorzaak van hartklachten

Een zeer groot deel van onze bevolking worstelt met gevoelens. De één kan zijn gevoel niet goed uiten en de ander toont juist veel te veel gevoel, hetgeen zich dan vaak uit in zeer emotioneel of agressief (macho) gedrag. Beide uitersten van dit gevoel zijn niet prettig voor de persoon in kwestie. Dit is mede de oorzaak van vele hartkwalen, te hoge bloeddruk, cholesterol etc.

Natuurlijk is er niets mis met het hebben van gevoel. Maar veel mensen hebben geen gevoel, zij ZIJN hun gevoel. Deze mensen worden geheel gestuurd door hun gevoelens in zowel positieve als negatieve zin. Dit is natuurlijk in geen van beide situaties gezond gedrag. Wanneer iemand goed in zijn vel zit en dus in balans is, dan werkt het gevoel als een stuk gereedschap dat men van Moeder Natuur meegekregen heeft. Men kan het gevoel dan inschakelen op het moment dat het functioneel is. Echter, er zijn helaas maar zeer weinig mensen bij wie dit zo werkt.

Alle bovengenoemde soorten van overmatig gevoel kunnen veranderd worden met behulp van de Niranam methode. Het gevolg hiervan is dat je krachtiger wordt en dit ook duidelijk uitstraalt. Ook zul je merken dat jouw lichamelijke gesteldheid er direct op vooruit gaat. Jij hoeft zich niet meer druk te maken om vele kleine dingen en je zult merken dat veel mensen die jou normaal niet zien staan, ineens een gesprek met je beginnen. Ook gebeurt het vaak dat mensen ineens ademloos naar jou luisteren wanneer je iets verteld.