De juiste partner aantrekken

Op dit moment zijn er in Nederland 2,7 miljoen mensen alleenstaand. Uit onderzoek blijkt dat 97% daarvan zou dolgraag iemand vinden om zijn leven mee te delen. Toch lukt dit vaak niet.

Er zijn verschillende factoren die dit kunnen veroorzaken, bindingsangst, verlegenheid, onverwerkte ervaringen uit vorige relaties, een nare echtscheiding van ouders (PAS syndroom), onbewust de verkeerde partner aantrekken, minderwaardigheidsgevoel, onbewust gedrag van ouders kopiëren zoals wegcijferen, agressie, alcoholisme, misbruik, claimgedrag etc.

Alle bovengenoemde situaties veroorzaken onbewust een negatieve uitstraling.  Een geschikte partner pikt dit op en reageert er afwijzend op. Hierdoor mijdt elke geschikte partner jou, of beëindigt de relatie vroegtijdig. Hierdoor ontstaat een gevoel van onzekerheid en minderwaardigheid waar mensen vaak niet meer uit komen. Zij raken dan zo gedesillusioneerd dat zij alle hoop opgeven.

Ik kan je helpen de feiten onder ogen te zien en snel en effectief deze vicieuze cirkel te doorbreken en jouw verleden te verwerken, vaak al na enkele sessie van twee uur. Door het nieuw verkregen inzicht in de echte oorzaak ontstaat er een veel bewustere kijk op het eigen functioneren en lost het probleem direct op. Dit is dan ook meteen zichtbaar in de uitstraling naar anderen toe. Op deze wijze creëert jij voor jezelf de mogelijkheid dat een geschikte partner jou ook ZIET als een geschikte partner. Mensen die met deze situatie bij het Taoïstisch Gezondheidsinstituut terecht kwamen vonden vaak korte tijd daarna een nieuwe levenspartner.