Bedrijfsleven

Een burn-out of depressie bij uw medewerk(st)er / manager verhelpen met de Taoïstische geneeswijze

creëer een andere mindset met de Taoïstische behandeling tegen stress, depressie of burn-out Taoïsme is een van oorsprong Chinese levensfilosofie. Tao betekent ‘de Weg’, waarmee wordt bedoeld dat de mens in harmonie hoort te leven met alles wat in beweging is. Dus om in balans te blijven in een steeds veranderende omgeving is het goed om los te laten, mee te bewegen en bewust te leven. Maar soms raak je uit evenwicht en krijg je last van stress- en burn-outklachten. Dit kan komen doordat je over je grenzen gaat omdat je altijd op zoek bent naar waardering en erkenning. Of omdat geconditioneerde patronen of vastgeroeste overlevingsmechanismen je op lange termijn niet helpen. Een behandeling bij het Taoïstisch Gezondheidsinstituut helpt je om weer in balans te raken en je grenzen te leren kennen. Wil jij graag je burn-out verhelpen? Wil jij je werknemers met burn-out klachten en je managers met burn-out klachten helpen?

Bel vandaag nog voor een afspraak en ik help ze snel terug op de werkplek 06 – 50 912 376

 

Wat klanten over mij vertellen:

Ik heb jarenlang huilbuien gehad en daarvoor veel gesprekken met psychologen gehad. Onder behandeling bij fysiotherapeuten geweest voor pijn. Zelfs een operatie ondergaan. Dat alles heeft geen nut gehad. Toen ben ik per toeval bij Gerard terecht gekomen. Gelukkig!!! Ben van de pijn af en geen huilbuien meer. Het leven gaat me nu een stuk makkelijker af. Marga Jansen

 

Ik ben uit het enorme diepe zwarte gat, en de toekomst ligt weer open voor mij  dankzij Gerard

Ik ben een vrouw van 51 jaar en liep al een jaar of 7 de deur plat bij de GGZ.

Ik heb daar verschillende therapieën gehad, alleen en in een groep, 1 keer in de week en 3 dagen in de week, van oppervlakkig naar heel diepe therapieën. Veel verschillende afdelingen had ik gezien.

De GGZ gaf aan dat ik eigenlijk langdurig opgenomen zou moeten worden om met me aan de slag te gaan, maar die therapie was wegbezuinigd en bestond niet meer. De GGZ heeft me toen gedag gezegd. Wat nu. Ik werd steeds `slechter`. Ik was al die jaren suïcidaal en dat gaf enorm veel spanning in het gezin.

Op een dag dat ik een hele slechte dag had, heeft mijn man in pure paniek Gerard Wouters gebeld. We hadden zijn naam van een kennis, die hele goede ervaringen heeft met Gerard.

We konden gelukkig al heel snel terecht. Het was 170 kilometer rijden, maar we hadden het er graag voor over. Als het maar de goede kant op zou gaan met ons leven. Mijn man besloot ook om de sessies bij Gerard te gaan volgen.

We zijn vier keer geweest en ik moet zeggen dat het leven een stuk aangenamer is geworden. Wat de GGZ nooit voor elkaar heeft gekregen is Gerard in vier sessies gelukt.

Gr, Rita de Jong

 

Voor het behandelen van stress, burn-out en angst

Voor een snelle oplossing van depressie, burn-out of werkstressUit onderzoek blijkt dat 79% van de werknemers regelmatig overspannen is. Meer dan 1 miljoen mensen heeft last van depressieklachten volgens het CBS. Heb je last van stress, een burn-out, gepieker of misschien wel een depressie? Je bent dus niet de enige. Het is dus heel begrijpelijk dat je even vastloopt. Wel is het belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt, door bijvoorbeeld in therapie te gaan. Van een behandeling tegen stress, behandeling tegen depressie of een behandeling tegen een burn-out van het Taoïstisch Gezondheidsinstituut profiteer je je hele leven.

 

Voorkom stress en ziekte uitval op kantoor

Voorkomen is beter dan genezen. Niet alleen voor de individuele werknemer is stress of een burn-out een zeer vervelende ervaring, ook op de werkvloer wordt daarmee een onvervangbare kracht gemist. Om de gezondheid van je personeel en van je bedrijf te waarborgen, is het daarom belangrijk om werkuitval te voorkomen door een burn-out te verhelpen. Het Taoïstisch Gezondheidsinstituut geeft zowel individuele als groepsbehandelingen in jouw bedrijf of organisatie. Daarmee verminder je ziekteverzuim en stress op de werkvloer. Minder ziekteverzuim kan een organisatie van doorsnee omvang gemiddeld al jaarlijks 103.950 tot 182.600 euro per persoon (TNO) besparen. Voorkom een burn-out en meld je aan voor therapie tegen stress.

 

Het voordeel wanneer u het Taoïstisch Gezondheidsinstituut inhuurt?

Na behandeling bij het Taoïstisch Gezondheidsinstituut is uw medewerker / manager binnen 2 maanden terug op de werkplek met een andere mindset waardoor die niet meer hoeft uit te vallen, betere presteert, zonder stress waardoor de kans op terugval minimaal wordt. Hij / zij functioneert beter door definitief af te rekenen met oude belemmerende patronen. Hierdoor worden kosten voor arbodienst / Arbo arts en wet Poortwachter aanzienlijk vermindert.

Bel vandaag nog voor een vrijblijvende afspraak 06–50912376 en zie wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen!