Ontdek de fantastische voordelen van waarnemen!

Wanneer:
7 maart 2018 @ 19:30 – 22:00
2018-03-07T19:30:00+01:00
2018-03-07T22:00:00+01:00
Waar:
Taoïstisch Gezondheidsinstituut
Helftheuvelweg 11
kamer A.209 Den Bosch

Hoe ver durf jij te gaan

 • Wil jij begrijpen wat de lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen van mensen betekenen?
 • Is waarnemen een onderdeel van jouw werk?
 • Zou beter horen en zien jou helpen je werk beter te doen?
 • Kun jij aan lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen het gedrag van iemand zien?
 • Wil jij beter begrijpen waarom je bepaalde mensen wel of niet mag?

 

Dan heb ik een bijzondere éénmalige aanbieding voor je!

Ik ben Gerard Wouters en ik help al 20 jaar alle bovengenoemde begeleiders om beter te leren waarnemen, naar buiten, maar ook naar binnen.

 

Wat mijn klanten erover zeggen:

“Afgelopen zomer heb ik bij jou de workshop in Uden gevolgd en het is waar wat je schrijft! Ik ben zoveel meer gaan waarnemen!”

“Allereerst heb ik (totaal tegen mijn daarvoor nog geldende principe) een operatie aan mijn ogen geaccepteerd en mijn zicht is nu mooi helder! Daarnaast heb ik het principe van “ontmaskeren” leren hanteren en dat maakt me krachtiger in veel situaties. Het is niet altijd leuk wat ik te zien krijg, maar kan het wel aanschouwen”.

“Heerlijk wat er voor een kracht is vrijgekomen sinds ik de workshop bij jou gevolgd heb!!”

“Dankjewel!!”

Annemieke (therapeut)

 

Wat levert jou dit op?

Het resultaat is dat je veel beter gaat begrijpen waarom dingen je overkomen, welk gedrag dat veroorzaakt en hoe en waarom mensen daarop reageren.

Stel je voor dat je in enkele minuten zou kunnen herkennen welk gedrag / probleem jouw cliënt – verdachte – leerling – patiënt of potentiele smokkelaar heeft! Hoe zou dat jou helpen in je werk?

Natuurlijk geld dit ook voor je omgeving, familie, vrienden, partner en collega’s. Die zullen geen geheimen meer voor je hebben.

Angst, verdriet, misbruik, depressie, emotionele onderdrukking, mishandeling, relatieproblemen, religieuze onderdrukking, piekeren en zelfs diverse fysieke / medische klachten kun je herkennen aan lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen.

 • Zou jij geïnteresseerd zijn om dat te leren?
 • Denk je dat je werk en leven hierdoor makkelijker wordt?
 • Zou dit een verrijking zijn van jouw werk en leven?

 

Wie ben ik?

Ik heb een 7 jarige opleiding gevolgd bij een Taoïstische privéleraar die mij op deze manier heeft geleerd lichaamstaal en gezichtsuitdrukkingen te “lezen”. Dit maakt mijn behandeling veel makkelijker, veel effectiever en dus korter.

Dit pas ik inmiddels al 20 jaar toe en mijn cliënten staan elke keer weer stomverbaasd wat ik bij hen waarneem! Sommige daarvan lopen al tientallen jaren rond met klachten waar niemand iets mee kan en die kan ik binnen enkele minuten herkennen en benoemen zonder dat zij mij iets verteld hebben! Dat maakt mijn behandeling natuurlijk ook veel effectiever en dus ook korter.

 

“Ik was in 5 behandelingen van mijn klachten af. Waar andere therapeuten al jaren mee bezig waren en nog steeds niet op gelost hebben. Dat loste hij in 5 behandelingen op. Datzelfde geldt voor de lichamelijke klachten, waar andere fysio behandelaars ook al jaren mee bezig waren, en het mooiste, het is ook nog blijvend dat resultaat wat hij met je behaalt Hij kijkt naar het hele plaatje geld, lichamelijk. verleden, geestelijk, lichaamstaal en het gedrag dat daar aan vast zit en je non verbale communicatie, wat je uitstraalt naar anderen toe. Het heeft mijn leven voor 180 graden omgedraaid en de kwaliteit van mijn leven is voor 1000% verbeterd. Je krijgt meer in zicht in jezelf en hoe anderen op je reageren en zo kan ik wel door gaan. Hij is een topper in zijn Vak gebied. Wat hij doet moet echt bekender worden. Hij kan zo veel mensen blij maken en hun kwaliteit van leven verbeteren.”  Rob (beveiliger)

 

Deze kennis is natuurlijk ook op vele andere vlakken toepasbaar.

 • Als leraar / lerares herken je onmiddellijk wie gepest of mishandeld wordt zodat je ze direct naar de juiste hulp kunt doorverwijzen.
 • Als beveiliger herken je direct wie van plan is om te gaat stelen in de winkel, wie problemen gaat veroorzaken in het uitgaansleven of wie bezig is met smokkel.
 • Als hulpverlener / arts herken je binnen enkele minuten het gedrag / probleem van je cliënt en kun je daar snel mee aan de slag.
 • Als agent – rechercheur herken je gelijk wie de dader is en kun je daarmee enorm veel tijd besparen op onderzoek.

 

Hoeveel tijd en geld zou je kunnen besparen wanneer je beter zou leren waarnemen?

Hoeveel tijd en geld heb jij ervoor over om te leren wat ik in 7 jaar tijd geleerd heb en al 20 jaar met veel succes toepas in mijn praktijk, tijdens lezingen, workshops en trainingen?

“Hij heeft mijn wereld totaal op zijn kop gezet destijds. Nu jaren later heb ik nog steeds profijt van zijn behandelingen! Heb al diverse mensen doorgestuurd!” Astrid (lerares)

 

Deze intensieve en uitgebreide opleiding gaat slechts een enkele keer per jaar gegeven worden door mij persoonlijk!

Normaal duurt een opleiding als deze minimaal 4 jaar en kost al snel 15.000,-

Ik geef de opleiding in 13 avonden verdeelt over 3 modules. Daarnaast kun je nog rekenen op een half jaar telefonische ondersteuning.

De waarde van deze opleiding is eigenlijk onbetaalbaar!

Normaal zou ik er makkelijk 3.498,- voor kunnen vragen en dat zal in de nabije toekomst ook zeker gebeuren!

Omdat ik deze intensieve opleiding in deze vorm aanbied reken ik 397,- per persoon per module van 4 (5) avonden.

Hiervoor krijg je een 24-delige opleiding inclusief al het lesmateriaal + een half jaar begeleiding en ondersteuning. Als dat geen superdeal is dan weet ik het ook niet meer!!

 

Begrijp jij wat een enorme waarde dit kan toevoegen aan jouw werk en leven? Kun je eigenlijk niet wachten om te beginnen?

Geef je dan voor nu op en betaal slechts 397,- per persoon per module. Meldt je vandaag nog aan op g.wouters@taoistisch.nl en start binnenkort met de belangrijkste opleiding van je leven en word een veel betere waarnemer.

LET OP! Er is maar plaats voor enkele deelnemers, dus geef je snel op voordat het te laat is!! De volgende opleiding begint op woensdagavond 7 maart 2018, er zijn slecht 10 plaatsen beschikbaar!

Volg en like ons!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.