Waarom vallen zoveel mensen uit in jouw bedrijf?

De cijfers:

  • Psychisch ziekteverzuim kostte in 2017 ruim 2 miljard euro.
  • Iemand met psychische klachten verzuimt gemiddeld 180 werkdagen
  • Dit kost u 250,- per persoon per dag = totaal 45.000,-
  • Bij een salaris van 2.800 bruto is dit zelfs 400,- per dag.
  • Verzuim bij burn-out of depressie duurt zelfs 1,3 jaar gemiddeld.

Daarbij wil ik opmerken dat deze mensen al die tijd ook al onder behandeling zijn van de reguliere GGZ hulpverlening. Helaas neemt daardoor het ziekteverzuim niet af!

Ook zie je mensen vaak na verloop van tijd weer terugvallen in hun gedrag en weer verzuimen.

 

Waarom gebeurt dit?

In onze prestatie gerichte maatschappij krijgen veel mensen al in hun jeugd het signaal mee dat ze het nooit goed genoeg doen en er alles aan moeten doen om de top te bereiken en super prestaties te leveren. Helaas zijn wij mensen en die hebben grenzen aan hun mogelijkheden.

Deze enorme prestatie drang creëert bij mensen stress, angst, gepieker en  minderwaardigheidsgevoelens wat resulteert in psychische klachten en fysieke klachten die daar het gevolg van zijn. Het is niet voor niets dat de best presterende medewerkers (m/v) het eerst klappen. Het uiteindelijke resultaat is overspanning, depressie en burn-outklachten.

 

Hoe los je dat op?

Ik behandel al 22 jaar mensen met deze klachten, creëer en andere levenshouding en een gezond gevoel van eigenwaarde waardoor mensen beter gaan functioneren zonder stress en beter hun grenzen aangeven waardoor ze niet meer uitvallen.

 

Wat levert mij dat als bedrijf op?

U kunt door mij in te huren een gemiddelde besparing realiseren van 35.000,- per persoon. Op mijn behandeling kunt u zelfs ESF subsidie krijgen

Mensen met een depressie of Burn-out zijn normaal gesproken 1,3 jaar ziek, dat breng ik terug naar maximaal 2 maanden. Zou dit interessant zijn voor uw onderneming?  Belt u dan vandaag nog voor een vrijblijvend gesprek naar 06 – 50 912 376.

 

 

Misschien ken je mij al van RTL4 programma’s “Altijd jong”, “Life is beautiful” of als deskundige in het RTL4 programma “Ontvoert” van John van den Heuvel. Ik was finalist in de FOTY Awards 2016 (Freelancer Of The Year).

Ik behandel al 22 jaar mensen met de door mij in 1997 ontwikkelde Niranam-behandelmethode en ben tevens auteur van “Doe het Andersom met behulp van de Niranam-methode, Niranam Wijsheden, Verloren Kinderen en Zet je Burnout uit en je depressie af”.

Vanaf 1 januari 2017 ben ik lid van de beroepsvereniging C.A.T. van Stichting Paradidakt en aangesloten bij Klachtenportaal Zorg en ben daarmee een officieel erkende therapeut die voldoet aan alle wettelijke eisen die daaraan gesteld worden.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.